Oliver Mlakar - specijalni gost na "Jamie Gastro Day"-u 31. marta u Zaječaru!

Oliver Mlakar - specijalni gost na "Jamie Gastro Day"-u 31. marta u Zaječaru!

Autor: | 10/03/2015

0

Oliver Mlakar na Salašu 137 na manifestaciji "Food Talk 2013" u organizaciji Color Press Grupe

Color Press Grupa od oktobra prošle godine u Srbiji i Hrvatskoj izdaje i magazin "Jamie" po licenci slavnog britanskog kuvara Džejmija Olivera.
U sklopu aktivnosti magazina, a u cilju demetropolizacije gastronomskih i kulturnih dešavanja - organizatori planiraju da u 2015. održe manifestacije Jamie Gastro Day u 9 regionalnih centara širom Srbije:
- Bački Petrovac (Bačka)
- Vršac (Banat)
- Inđija (Srem)
- Beograd
- Zaječar (Istočna Srbija) - 31. mart
- Zlatibor (Zapadna Srbija)
- Niš (Južna Srbija)
- Kosovska Mitrovica (Kosovo i Metohija)
- Novi Pazar (Sandžak) - 9. maj
Manifestacije će se održati i u državama regiona (Skoplje, Banjaluka, Sarajevo, Zagreb, Hvar, Budva i Ljubljana), a biće organizovane u saradnji sa lokalnim samoupravama, turističkim zajednicama i proizvođačima hrane iz tog regiona. Gostujuća zemlja koja će predstaviti svoje gastronomske i turističke potencijale biće Velika Britanija.
Na prvom "Jamie Gastro Day"-u koji će 31. marta biti održan u Zaječaru, pored brojnih poznatih ličnosti, televizijskih voditelja, gastro-blogera, kuvara i vinara - specijalni gost biće legendarni Oliver Mlakar, voditelj emisije "Male tajne velikih majstora kuhinje" koju je '70. i '80. godina prošlog veka gledala cela bivša Jugoslavija.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još