Lep gest za omiljenu damu

Lep gest za omiljenu damu

Autor: | 06/03/2015

0

Mercator Centar Novi Sad i Color Press Grupa ovog vikenda organizuje manifestaciju svim ženama u čast.

Tom prilikom posetioci koji dođu u Mercator Centar Novi Sad 7. i 8. marta moći će svojim omiljenim damama da se zahvale na nesvakidašnji način kroz akciju "Sa reči na dela“.

Na prvom spratu centra postavljena su tri specijalna kutka. Jedan se zove "Kutak za zagrljaje“ i tu se posetioci ohrabruju da što jače zagrle svoje dame dok će fotograf obeležiti taj poseban trenutak.

Drugi je "Kutak za komplimente" pored kog stoje pripremljene poruke kojima se ženama govori koliko su važne. Treći kutak zove se "Mali znak pažnje“ i osmišljen je tako da svaka žena koju njena pratnja tu dovede, bila ona muž, sestra, drugarica, sin ili neko drugi, dobije jedan nesvakidašnji 'cvet'.

Pored akcije „Sa reči na dela“, ovog vikenda Novosađani i svi koji dođu u Mercator Centar Novi Sad moći će da se slikaju Instacamom, dovedu decu na radionicu izrade poklona za 8. mart, prijave se za turnir u stonom fudbalu, poslušaju dečiji hor i mnogo toga drugog. Uz sve ovo, očekuju ih najveći popusti za kupovinu poklona za 8. mart. Zato ovog vikenda budite tamo gde su svi - U MERCATOR CENTRU NOVI SAD!

 

Izvor i foto: Promo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin