Severinin menadžer traži izvinjenje osoba koje su naručile njeno praćenje

Severinin menadžer traži izvinjenje osoba koje su naručile njeno praćenje

Autor: | 03/03/2015

0


Menadžer Severine Vučković traži javno izvinjenje advokata Veljka i Gordane Miljević, jer su naručili praćenje pevačice i njenog sina Aleksandra. Povodom tog slučaja Severina je nedavno saslušana u policiji, a njen menadžer sada zahteva da priznaju u čije ime su to uradili, piše hrvatski portal "24sata".
Nakon što je u hrvatskom nedeljniku "Nacional" objavljeno da je Josip Klem, po nalogu advokata Veljka Miljevića, mesecima pratio Severinu i njenog maloletnog sina, reagovao je i menadžer pevačice, Tomislav Petrović.
Advokati Veljko i Gordana Miljević naručili su praćenje Severine i njenog, tada dvogodišnjeg deteta, koji su zbog toga pretrpeli ozbiljne traume. Tako nešto napraviti majci i malom detetu, to mi je jednostavno neshvatljivo, pogotovo kada to radi jedno tako ugledno, advokatsko društvo. Gospođo i gospodine Miljević, stidite se. Pozivam vas da se javno izvinite Severini, njenom detetu i njihovim bližnjima zbog patnji koje su zbog vaših dela pretrpeli. Pozivam vas da nadležnim državnim institucijama priznate po čijem ste nalogu i s kojim ciljem to radili. Državne institucije molim da ovaj slučaj istraže do kraja kako majka i dete više ne bi brinuli o svojoj sigurnosti - stoji u saopštenju Tomislava Petrovića, Severininog dugogodišnjeg menadžera.
Sredinom prošle godine, Severina je prijavila policiji da nepoznati muškarci prate i slikaju njenog sina Aleksandra. Vučkovićeva je juče u zagrebačkoj policiji na saslušanju navodno navela da je "nepoznate muškarce unajmio njen partner bivši Milan Popović".
Bivši mi je često govorio da grešim što nemam telohranitelje i zaštitu i insistirao je na tome da mi ih obezbedi. Vrlo je moguće da je on, zbog našeg komplikovanog odnosa angažovao te ljude da nadgledaju našeg sina - rekla je Severina na saslušanju.
Da neko prati i slika malog Aleksandra prva je primetila Aleksandrova dadilja, dok ja sa njim šetala na igralištu. Kasnije je sve prenela Severini i njenom menadžeru Tomici, koji je uspeo da uslika sumnjive muškarce.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti