Danijela i Stefan Buzurović: Maštamo o velikoj porodici

Danijela i Stefan Buzurović: Maštamo o velikoj porodici

Autor: | 03/03/2015

0


Skladni bračni par Danijela i Stefan Buzurović, koji su pre tri godine započeli vezu, zahvaljujući zajedničkom radu na "Prvoj" televiziji počeli su da rade i svoj projekat iz snova, igru na sreću "Bingo". Poznati supružnici i ponosni roditelji jednoipogodišnjeg dečaka Nestora dugo su maštali o tome da zajedno rade na televiziji, a želja im se sada i ostvarila. Osim što imaju priliku da dele vredne nagrade dobitnicima, Buzurovići će uskoro imati i dodatni poslovni izazov, jer će igra na sreću koju vode prerasti u pravi večernji šou-program.
- Kada su nam sa televizije "Prva" rekli da ćemo voditi "Bingo", oboje smo se najiskrenije obradovali, jer smo dugo priželjkivali da nešto zajedno radimo. Sa Stefanom je rad sve vreme zabava. Sa njim je i život zabava od jutra do mraka, tako da nasmejani idemo i vraćamo se sa posla - počinje priču Danijela. Njen suprug se nadovezuje.
- Nije nas iznenadila ideja da ćemo raditi zajedno nego činjenica da je najzad došlo do realizacije. Planirali smo i priželjkivali saradnju i konačno se to i dogodilo. Imamo privilegiju da radimo posao koji volimo. Pored televizije, ja radim i u pozorištu i često se dešava da imamo malo vremena za nas, tako da svakako odlazim nasmejan na posao jer znam da je Danijela tamo ili zato što znam da me čeka posle posla - iskren je Stefan, koji dodaje da se i on i njegova životna saputnica raduju i jedva čekaju da "Bingo" preraste u veliki televizijski šou, a ideja i elena oboje imaju na pretek.
Iako su teme o poslu u njihovom domu neizbežne, trude se da van radnog vremena prvenstveno budu posvećeni sinu Nestoru, koji je već počeo da prepoznaje roditelje na televiziji, ali mu to nije preterano zanimljivo.


- Izbegavamo da kod kuće pričamo o poslu, ali neminovno je da se dotaknemo nekih tema. Često jedan drugome dajemo savete - tvrdi Danijela. Stefan dodaje:
- Posao je deo života i svakodnevice, te je neizbežna tema, ali kad ja "zakuvam" i Danijela "zaprži", posao ostaje iza vrata. Kada je Nestor u pitanju, počeo je da nas prepoznaje na televiziji jer je ona nužno zlo, međutim, babe, dede, tetke i igra sa njima uvek imaju prednost.
Ponosni roditelji tvrde da je njihov mezimac još mali da bi mu delili stroge roditeljske lekcije, pa su oboje blagi prema njemu, dok se u tome na koga mališan liči, ne slažu.
- Nestor se rodio kao slika i prilika oca, ali moji geni polako se bore i sada se već vidi da je on i mamin sin. Inače, karakter mu je kakav se samo poželeti može. Uvek je nasmejan, naravno, pun je energije i želi da se igra po ceo dan što ume da izmori roditelje, ali to je najlepši umor na svetu - tvrdi tridesettrogodišnja voditeljka, ali se Buzurović ne slaže sa njom.
- Nestor je isti ja. Pošto je još mali nismo podelili uloge "dobrog i lošeg policajca" i oboje smo blagi prema njemu.


Poznati par, koji se venčao na intimnoj ceremoniji u decembru 2012. godine, a potom na proleće naredne napravio i veliko svadbeno veselje, otkriva da svakim danom sve više uživaju u bračnom životu koji često vole da "začine" malim iznenađenjima koje jedno drugome priređuju. Iako su oboje veoma zaposleni, ali i posvećeni roditelji, to ih ne sprečava da vreme provode i sa svojim prijateljima.
- Mi smo porodica i najveće nam je uživanje kada smo sve troje zajedno, a Nestor je odličan ortak za izlaske - objašnjava poznati glumac i voditelj. Bivša gospođica Jankov dodaje:
- Vreme za nas dvoje imamo uveče kada naš sin zaspi. Nas dvoje često odemo u pozorište, na neki događaj, premijeru, večeru. Prija nam da se malo opustimo, ali nam već posle sat-dva nedostaje naše zlato, pa jedva čekamo da ga vidimo. Društveni život ne trpi i naši prijatelji dolaze kod nas kada ne izađemo zajedno. Imamo zajedničko društvo i to je nešto što je lepo. Naravno, za "muške" i "ženske" razgovore uvek ima vremena.
Danijela i Stefan priznaju da u njihovom braku ponekad dolazi do nesuglasica, ali sva neslaganja lako rešavaju.
- Između nas dvoje nema svađa, što je važno, a nesuglasica ima u svakom odnosu, što je zdravo. Bitno je da se uvek na kraju razumemo - iskrena je šarmantna plavuša.
- Maštamo i planiramo veliku porodicu - otkriva njen suprug na kraju razgovora.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti