La Roche-Posay - Za bolji život osetljive kože

La Roche-Posay - Za bolji život osetljive kože

Autor: | 02/03/2015

0

Kao stručnjak u nezi osetljive kože La Roche-Posay predstavlja akciju „Za bolji život osetljive kože“. Posetite odabranu La Roche-Posay apoteku i uz pomoć Sensitesta otkrijte dnevnu negu za Vaš tip osetljive kože. La Roche-Posay linije za negu osetljive kože lica uključuju Hydreane za osnovnu hidrataciju, Nutritic Intense za suvu kožu, Toleriane za izrazito osetljivu i netolerantnu kožu sklonu alergijama i Redermic za borbu protiv starenja osetljive kože lica. Uz kupovinu proizvoda za dnevnu negu, La Roche-Posay Vam poklanja ekskluzivnu toaletnu torbicu od eko kože. Akcija je dostupna u odabranim LRP apotekama i traje do isteka zaliha.

POTPUNO RAZUMEVANjE OSETLjIVE KOŽE

Osetljiva koža je nepredvidiva i svaka ima različite simptome i intenzitet. Klimatske promene, UV zračenja, zagađenje okoline, način života, stres i neprikladna kozmetika mogu uzrokovati sledeće simptome: iritacije, perutanje, svrab, crvenilo, zatezanje kože i peckanje. Ukoliko postoji privremena ili stalna pojava jednog ili više od navedenih simptoma u pitanju je osetljiva koža koja zahteva posebno prilagođenu negu. Zahvaljujući više od 1000 kliničkih studija La Roche-Posay poseduje jedinstveno razumevanje osetljive kože i nudi primerenu negu za svaki tip osetljive kože. La Roche-Posay je 40 godina predan razvoju proizvoda za osetljivu kožu osiguravajući visoku toleranciju i sigurnost. Poseduje biološko i emocionalno znanje za stvaranje proizvoda koji mogu poboljšati kvalitet života.


LA ROCHE-POSAY DNEVNE NEGE ZA SVAKI TIP OSETLJIVE KOŽE

HIDRATACIJA

Potreba: Svakodnevna hidratantna nega za svaki tip osetljive kože.

Rešenje: HYDREANE Legere & Riche hidratantne nege za osetljivu kožu pružaju dugotrajnu hidrataciju i smanjuju znakove osetljivosti kože. Sadrže hidrolipide - prenosnik vode nove generacije koji deluje poput spoljašnjeg zaštitnog sloja kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay bogata selenom sa umirujućim delovanjem.

SUVA KOŽA

Potreba: Koža je suva i hrapava propraćena osećajem zategnutosti. Peruta se i na njoj se pojavljuju suva područja.

Rešenje: NUTRITIC INTENSE hranljiva nega za dubinsko obnavljanje površinskog sloja epidermisa dostupna je u dve teksture: Nutritic Intense za suvu i Nutritic Intense za vrlo suvu kožu. Nega sadrži novu generaciju lipida sa dokazanom efikasnošću za sintezu hidratantnih faktora, lipida i belančevina nužnih za osećaj prijatnosti i zaštitu kože. Koža je umirena, a neprijatan osećaj zategnutosti, peckanja i svraba nestaje.

NETOLERANTNA KOŽA

Potreba: Koža sklona alergijama koja se lako nadražuje, često nakon korišćenja kozmetičkih preparata ili nakon čišćenja vodom.

Rešenje: TOLERIANE umirujuća zaštitna nega za netolerantnu kožu dostupna u dve teksture ublažuje zatezanje, bockanje i osećaj peckanja koji su specifični za osetljivu kožu. Toleriane Ultra za normalnu do suvu i Toleriane Ultra Fluid za mešovitu do masnu kožu prikladni su za veom osetljivu i kožu sklonu alergiji. Ultra hermetičko pakovanje onemogućava svako zagađenje i oksidaciju kreme.

KOŽA POD UTICAJEM STARENjA

Potreba: Koža s naglašenim borama, dubokim borama, preuranjenim staračkim flekama i nepravilnim tonom koja gubi čvrstoću

Rešenje: Linija proizvoda protiv starenja kože REDERMIC sadrži napredne dermatološke aktivne sastojke protiv starenja kože, prilagođene posebnim potrebama osetljive kože. Redermic R sa novom generacijom retinola uz postepeno otpuštanje (L.P.) deluje na restrukturiranje površine kože i bori se protiv znakova fotostarenja. Redermic C predstavlja sve aktivnosti vitamina C u savršenom proizvodu za iglađivanje bora, obnavljanje čvrstoće i ujednačavanje tona kože. Korišćeni zajedno, Redermic R+C predstavljaju potpunu rutinu protiv starenja za osetljivu kožu

LA ROCHE-POSAY VAM POKLANJA ZA KUPOVINU ODABRANE DNEVNE NEGE
Prilikom kupovine dnevne nege La Roche-Posay Vam poklanja ekskluzivnu toaletnu torbicu od eko kože. Akcija traje do isteka zaliha i dostupna je u odabranim La Roche-Posay apotekama. Kako pronaći odgovarajuću negu? Sensitestje patentirana dijagnoza za određivanje profila osetljivosti kože koja je rezultat istraživanja i kliničkih ispitivanja na više od 6000 ljudi širom sveta. Jednostavan test dostupan je u odabranima La Roche-Posay ovlašćenim apotekama i omogućava preporuku nege upravo za Vaš tip osetljive kože.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin