Džulijana Margulis: Oaza mira i svetlosti u srcu Njujorka

Džulijana Margulis: Oaza mira i svetlosti u srcu Njujorka

Autor: | 01/03/2015

0

Glumica Džulijana Margulis proslavila se ulogom u kultnoj američkoj seriji "ER", a prestižnim filmskim priznanjima nagrađena je za svoju rolu u seriji "Dobra žena". Najmlađa kćerka pisca Pola Margulisa detinjstvo je provela u Njujorku, Francuskoj i Engleskoj, te ne čudi što se odlučila da za svoju bazu izabere Veliku jabuku. Sa svojim suprugom Kitom Libertalom ona uživa u svom porodičnom gnezdu u Njujorku u kojem odrasta njihov sedmogodišnji sinčić.
Četrdesetosmogodišnja televizijska zvezda prostrani stan kupila je pre jedne decenije dok je zgrada u njujorškom kvartu Soho još uvek bila u izgradnji, a ona, kako kaže, "živela 300 na sat". Tada je planirala da će to biti njen devojački stan koji će, u slučaju da se uda zameniti kućom. Međutim, uprkos udaji i rođenju deteta, ali i dvogodišnjoj potrazi za kućom u koju bi se skladna tročlana porodica preselila u tome nisu uspeli, već su stan pretvorili u porodičnu oazu koju su proširili kupovinom još jednog stana u zgradi i iz koje sada ne planiraju da se sele.
- Opsednuta sam dizajnom i časopisma za uređenje entrerijera - priznala je glumica i otkrila da je uprkos angažovanju stručnjaka uživala u sređivanju svog životnog prostora.
Kombinacija modernih i rustičnih komada, te različitih materijala učinila je ovaj stan udobnim i pretvorila ga pravom porodičnom oazom mira u velikoj svetskoj metropoli. Glumica je otkrila da su komfor, svetlost i spokoj koje je ovde pronašla ono za čime je davno tragala, te da je odustala od prvobitne namere da ga zameni dvorišnom kućom u predgrađu.

Autor: Life Content
Foto: AD

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dekor

Najnovije vesti