Džulijana Margulis: Oaza mira i svetlosti u srcu Njujorka

Džulijana Margulis: Oaza mira i svetlosti u srcu Njujorka

01/03/2015

0

Glumica Džulijana Margulis proslavila se ulogom u kultnoj američkoj seriji "ER", a prestižnim filmskim priznanjima nagrađena je za svoju rolu u seriji "Dobra žena". Najmlađa kćerka pisca Pola Margulisa detinjstvo je provela u Njujorku, Francuskoj i Engleskoj, te ne čudi što se odlučila da za svoju bazu izabere Veliku jabuku. Sa svojim suprugom Kitom Libertalom ona uživa u svom porodičnom gnezdu u Njujorku u kojem odrasta njihov sedmogodišnji sinčić.
Četrdesetosmogodišnja televizijska zvezda prostrani stan kupila je pre jedne decenije dok je zgrada u njujorškom kvartu Soho još uvek bila u izgradnji, a ona, kako kaže, "živela 300 na sat". Tada je planirala da će to biti njen devojački stan koji će, u slučaju da se uda zameniti kućom. Međutim, uprkos udaji i rođenju deteta, ali i dvogodišnjoj potrazi za kućom u koju bi se skladna tročlana porodica preselila u tome nisu uspeli, već su stan pretvorili u porodičnu oazu koju su proširili kupovinom još jednog stana u zgradi i iz koje sada ne planiraju da se sele.
- Opsednuta sam dizajnom i časopisma za uređenje entrerijera - priznala je glumica i otkrila da je uprkos angažovanju stručnjaka uživala u sređivanju svog životnog prostora.
Kombinacija modernih i rustičnih komada, te različitih materijala učinila je ovaj stan udobnim i pretvorila ga pravom porodičnom oazom mira u velikoj svetskoj metropoli. Glumica je otkrila da su komfor, svetlost i spokoj koje je ovde pronašla ono za čime je davno tragala, te da je odustala od prvobitne namere da ga zameni dvorišnom kućom u predgrađu.

Autor: Life Content

Foto: AD

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin
Tagovi: dekor

Pročitajte još

Najnovije vesti

Branka Katić: Ovo što mi se desilo je dokaz koliko je život divan

Branka Katić novi je stalni član „Beogradskog dramskog pozorišta“, potvrđeno je iz kuće na Crvenom krstu. Vest da se omiljena srpska glumica, koja je svojim talentom i ulogama ispisala neke od najlepših i najautentičnijih stranica naše pozorišne i filmske istorije, vraća na ovdašnju scenu, obradovala je kako njene kolege, tako i publiku.

06/03/2021

1773 pregleda

Saznajte više