Ivana Selakov o duetu sa Lukasom: Muzikom menjamo svest mladih o drogi

Ivana Selakov o duetu sa Lukasom: Muzikom menjamo svest mladih o drogi

Autor: | 27/02/2015

0

Pevačica Ivana Selakov je zajedno s kolegom Acom Lukasom ekranizovala rok baladu koja govori o tome kako porok uništava život dvoje mladih ljudi.
- Od kada smo ušli u priču oko spremanja pesme za predstavu „Ljubav u doba kokaina“ želja nam je bila da prenesemo jednu poruku: droga ne! Danas sve mlađi ljudi postaju poročni, to mora da se spreči - počinje razgovor Ivana Selakov, koja nije krila ni značaj toga što ovu numeru peva baš sa Acom Lukasom.
- Kada Aca prenosi poruku o tome kako poroci mogu da unište život, onda to ima težinu - naglasila je Ivana Selakov.
Aca ne krije da je i sam imao problema sa drogom i često naglašava da mu je ona mnogo naškodila. To je bio jedan od motiva zbog koga je prihvatio da da svoj doprinos u predstavi.
- Ponosan sam na ovo što smo uradili i jedva čekam da spot izađe kao vrhunac cele priče. Jako smo uticali na mlade - rekao je Aca Lukas u prostorijama Ustanove kulture „Vuk“, gde je ekipa snimala spot.
Autorka knjige i scenarija za predstavu Simonida Milojković kaže da je jako zadovoljna kako je predstava prihvaćena. Ona je za pesmu „Ljubav u doba kokaina“ napisala tekst, a Lukas muziku.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: