Zdravko Čolić raspevao Dubai i Novaka Đokovića

Zdravko Čolić raspevao Dubai i Novaka Đokovića

Autor: | 22/02/2015

0

Vladar regionalne muzičke scene Zdravko Čolić ovog vikenda održao je spektakularan koncert "Love in Dubai" pred gotovo dve hiljade fanova. Ovu jedinstvenu muzičku priču nije propustio ni najbolji teniser sveta Novak Đoković.
Koncert je privukao je Čoline obožavaoce sa svih strana sveta. U jedinstvenom i emocijama nabijenom trosatnom spektaklu uživali su fanovi iz Abu Dabija, Katara, Švedske, Turske i Amerike kao i brojni iseljenici iz cele bivše Jugoslavije. Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz regiona održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje održanim nastupom nije krio ni sam Zdravko.
- Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku da nastupim ovde pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su pristigli sa svih strana sveta. Prošle godine sam prvi put posetio Dubai, a rado sam se odazvao pozivu organizatora da održimo koncert u ovom zanimljivom i egzotičnom gradu u kojem se sve odvija nezamislivo brzo - izjavio je Zdravko Čolić nakon koncerta i dodao:
- Iskoristiću preostalo vreme ovde i u društvu porodice obići sve lepote grada, a otići ćemo i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čeka nas veliki koncert u zagrebačkoj Areni kojem se posebno radujemo.
Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni nabolji teniser sveta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata Marka, te prijatelja, tenisera Marka Stilitana koji je svojevremeno dovođen u vezu sa jednom od najlepših sportistkinja i teniserki sveta Anom Ivanović.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin