Karađorđevići: Domaćini humanitarne večere u Beverli Hilsu

Karađorđevići: Domaćini humanitarne večere u Beverli Hilsu

Autor: | 21/02/2015

0

Humanitarna organizacija Lajflajn Njujork, koja radi pod pokroviteljstvom Njenog Kraljevskog Visočanstva Princeze Katarine, organizovala je sinoć humanitarnu večeru u hotelu Peninsjula u Beverli Hilsu u Kaliforniji, za pomoć jedinicama neonatalne intenzivne nege u Srbiji.

Njihova Kraljevska Visočanstva bila su oduševljena što je događaju prisustvovao i Lord Frederik Vindzor (sin Njihovih Kraljevskih Visočanstava Princa Majkla i Princeze Mari Kristine od Kenta), veoma bliskih rođaka Nj.V. Kraljice Elizabete II.

Tokom događaja, gospodin Milan Panić je dobio specijalnu nagradu koju mu je uručio njegov zet dr Harvi Karp za svoj humanitarni rad koji se ogleda u podršci različitim univerzitetima, istraživačkim programima, muzejima, političkim ciljevima i dobrotvornim organizacijama, kao i organizacijama koje pružaju pomoć širom sveta.

Kopredsedavajući ove humanitane večere bila je gospođa Nina Monte-Karp, čuvena kalifornijska aktivistkinja na polju zdravstvene zaštite i zaštite prirodne sredine. Ona je došla sa svojim suprugom dr Harvijem Karpom, svetski poznatim pedijatrom. Drugi kopredsedavajući bila je g-pospođa Marina Švabić, izvršni direktor Tesla naučne fondacije.

Gospodin Nik Vujičić, svetski poznat motivacioni govornik, koji je sa svojom porodicom prisutvovao događaju, održao je dirljiv govor u kome je pohvalio Njihova Kraljevska Visočanstva za njihov humanitarni rad i posvećenost dobrobiti srpskog naroda. Gospodin Nik Vujičić pozdravljen je burnim aplauzom.

Gospođa Lolita Davidovič, američka glumica srpskog porekla vodila je program, a gospođa Gorjana Zekić je izvela veličanstvenu partiju na klaviru. Gospođa Marija Šerifović, pobednica Eurosonga 2007, izvela je nekoliko numera. Srpska glumica Marija Karan, koja je svojevremeno bila gošća u Kraljevskom Dvoru u Beogradu, došla je iz Los Anđelesa, a događaju su prisustvovali i mnogobrojni ugledni članovi srpske dijaspore.

Lajflajn Njujork je neprofitna 501(c)(3) humanitarna organizacija. Donacije su oslobođene poreza do iznosa određenog zakonom. Njihov rad je moguć zahvaljujući pomoći dobrih ljudi koji brinu o drugima. Poreski identifikacioni broj organizacije je 20-8695829.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin