Novak Đoković: Ponosni otac i šoumen

Novak Đoković: Ponosni otac i šoumen

Autor: | 20/02/2015

0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković još jednom je na "Australijan openu" pokazao sjajnu igru u mečevima protiv najboljih svetskih igrača, a ovog puta bodrio ga je specijalni navijač. To je bio njegov tromesečni sin Stefan, koji je sa majkom Jelenom na televiziji posmatrao svaki meč svog oca. Ljupka supruga slavnog tenisera odlučila je da jednu od fotografija njihove bebe dok gleda meč podeli sa fanovima na Tviteru, što je izazvalo opšte oduševljenje Novakovih poklonika u čitavom svetu. Popularna slika, koja se internetom raširila brzinom munje, nastala je tokom meča u kome je Đoković u četvrtfinalu sa velikom lakoćom pobedio Miloša Raonića, pa je taj meč okarakterisan kao njegov najbolji u ovoj godini.
- Sjajan je osećaj ponovo biti u polufinalu. Ovo je bio moj najbolji meč na turniru. Kako je turnir odmicao pokušavao sam da nadograđujem igru - rekao je Novak posle svog najboljeg duela.
- Video sam kako uživa ispred televizora, on je definitivno pravi tatin sin. Nisam znao da me je gledao, ali sam osetio njegovu energiju koja mi je sigurno pomogla - komentarisao je popularni Nole fotografiju svog sina ispred televizora.
Fotografija koju je Jelena objavila na Tviteru ujedno je i prva slika na kojoj se vidi njihov sin Stefan koji je definitivno postao jedna od najpopularnijih beba na svetu.
- Ajde, tatice - napisala je supruga našeg uspešnog sportiste uz fotografiju, a potom je usledila bujica pozitivnih komentara koja je iskreno dirnula ponosno roditelje.
- Hvala vam na svim porukama ljubavi koje ste poslali Stefanu. Mi smo blagosloveni što ga imamo. Hvala vam i što volite i tako mnogo poštujete i njegovog oca - napisala je gospođa Đoković dva dana posle objavljene fotografije, osvrnuvši se na hiljade poruka podrške koje su slali Noletovi fanovi.


Pre odlaska u Australiju, naš najbolji teniser svih vremena bio je sa suprugom i sinom u Dubaiju, gde se pripremao za prvo Otvoreno prvenstvo u sezoni, na kome po pravilu uvek pokazuje odlične rezultate. Tročlana porodica je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima proslavila Božić, a na Badnje veče on je svim svojim obožavaocima čestitao taj veliki hrišćanski praznik uz fotografiju na kojoj je držao sina, ali su se na toj slici mališanu videle samo noge.
- Ovo ništa ne može da zameni. Vreme sa porodicom na Badnje veče. Srećno Badnje veče - napisao je Novak.
Dok je boravio u Dubaiju imao je kondicione treninge i sa svojom suprugom, o čemu je obavestio i svoje fanove.
- U zdravom telu je zdrav duh. Ljubav je naš tajni sastojak - napisao je Đoković ispod fotografije sa suprugom posle treninga.
Iako je Jelena ovog puta izostala u loži na "Australijan openu", žustro je navijala za supruga, posmatrajući svaki meč u direktnom prenosu na televiziji. Popularni Nole iz Melburna odlazi sa najlepšim uspomenama, a jedan od razloga što je ovo učešće za njega bilo posebno je i to što je tokom turnira prikazana i mini-serija o našem teniseru "Made by Determination", čiji je glavni sponzor bila najveća vinarija u Australiji "Jacob's Creek". Posebnu pažnju naš šampion "belog sporta" posvetio je preminuloj Jeleni Genčić, ženi koja je otkrila njegov talenat i bila njegov prvi trener.
- Jelena Genčić bila je moja velika inspiracija. Hvala vinariji "Jacob's Creek" što mi je pružila priliku da ispričam priču o njoj - napisao je Đoković na Tviteru.
Posle uspešnog početka godine, Novak će sigurno nastaviti seriju pobeda po kojima je godinama prepoznatljiv, a ono što će najviše obradovati njegove fanove iz Srbije je što će ponovo igrati za našu reprezentaciju. Prvi mečevi očekuju ga već u martu, protiv tima Hrvatske, u Beogradu. To će biti odličan povod da se sretne sa domaćim navijačima, ali i da sa suprugom i sinom poseti Beograd, u kome se uvek najbolje oseća.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin