Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Aktivni odmor u Italiji i Mađarskoj

Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Aktivni odmor u Italiji i Mađarskoj

Autor: | 19/02/2015

0

Uprkos gustom poslovnom rasporedu, Seka Aleksić nije mogla da odoli porivu da bar nedelju dana provede u nekom od fascinantnih skijaških centara. Prethodnih godina uglavnom je "zimovala" na destinacijama okupanim suncem, ali ovoga puta morala je da napravi izuzetak.
- Posle Svetog Jovana, naše krsne slave, Veljko i ja obično bismo na mesec dana odlazili na Tajland. Ove godine nismo ispoštovali tradiciju, budući da sam svu energiju usmerila na album, koji uveliko pripremam. Pomirljivo sam prihvatila činjenicu da ću zimovati u studiju, ali mi avanturistički duh nije dao mira, pa sam sa suprugom i prijateljima krenula put Italije - kaže folk zvezda za “Hello!”.

Na Dolomitskim Alpima Seka i Veljko proveli su nekoliko nezaboravnih dana. Raskošno planinsko mesto Kortina d'Ampeco nekada je bilo domaćin “Zimskih olimpijskih igara”, dok je danas mondenski gradić sa brojnim sadržajima i van ski-staza.
- Za porodični odmor i ljubitelje zimskih sportova Dolomiti su savršen izbor. Na nepreglednim stazama svakodnevno smo provodili i po nekoliko sati, skijali smo, vozili bord. Uživali smo na suncu i svežem planinskom vazduhu, dok su večeri bile rezervisane za druženje sa prijateljima uz kamin i čuvena italijanska vina - ispričala nam je u dahu poznata pevačica.
Po povratku iz Italije, vesela ekspedicija posetila je “Aquaworld Resort Budapest”, najveći i najluksuzniji spa-kompleks u Mađarskoj, gde se prepustila čarima vrhunske relaksacije.

- Kada smo na odmoru, Veljko i ja imamo naše male rituale. Posle laganog doručka odlazimo u teretanu, posle čega slede masaža i višesatno brčkanje u bazenu. Bilo da smo u Evropi ili na nekom drugom kontinentu, uvek biramo hotele koji su na plaži ili u svom sastavu imaju spa-centar. Druga polovina dana u mom slučaju rezervisana je za kozmetičke tretmane, dok se Veljko radije opredeljuje za popodnevnu dremku. Mada nisam ljubitelj adrenalina, u Budimpešti sam se prepustila čarima vratolomija na vodi i, moram priznati, potpuno podetinjila.

Odmorna i osvežena, folk zvezda se vratila poslovnim obavezama. Do objavljivanja novog albuma, kaže, biće u dobrovoljnoj medijskog ilegali.
- Već neko vreme ne dajem intervjue, ali sam napravila izuzetak, kako bih sa čitaocima magazina “Hello!” podelila utiske sa odmora. Svu energiju koncentrisala sam na nove pesme, za koje sam sigurna da će biti vrhunske, a do njihovog objavljivanja neće me biti u javnosti. Nigde ne žurim, kvalitet mi je primaran, a na dobre pesme ponekad se čeka godinama - zaključuje Seka.

Piše: Nikola Golubović; Life Content
Foto: Privatna arhiva; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin