Zbog paralelne veze u Srbiji Sofija Milošević pobegla u Ameriku gde pokušava da se pomiri sa Troickim

Zbog paralelne veze u Srbiji Sofija Milošević pobegla u Ameriku gde pokušava da se pomiri sa Troickim

Autor: | 17/02/2015

0

Manekenka moli bivšeg za pomirenje kako bi joj spasio ugled nakon što je nekoliko nedelja provela u paralelnoj vezi sa Milošem Bikovićem i sinom jednog tajkuna

Mankenka Sofija Milošević, poznatija po vezama sa Filipom Živojinovićem i Viktorom Troickim nego po svojim profesionalnim angažmanima, našla se u vrtlogu medijskog skandala nakon što je novi broj magazina "Hello!" razotkrio njenu ljubavnu avanturu sa najpopularnijim glumcem mlađe generacije u Srbiji Milošem Bikovićem. Iako je u našem magazinu osvanula priča o tome da su u emotivnoj vezi, njihov odnos zapravo je mnogo površniji, budući da je Miloševićeva Miloša privukla samo svojim fizičkim atributima.

Istini za volju, otkako je upoznala Miloša počela je da se hvali na Instagramu kako čita knjige, što ranije nije bio slučaj. No, Bikovićev intelektualni uticaj na zgodnu manekenku bio je kratkog daha budući da je parelelno gradila i odnos sa sinom jednog tajkuna, koji ju je kako se priča, osvojio neizmernom pažnjom i skupim poklonima.
Nakon što su njene ljubavne igrarije otkrivene, zaputila se u Sjedinjene Američke Države kako bi pokušala da se približi i bivšem dečku, teniseru Viktoru Troickom koji se trenutno zbog profesionalnih obaveza nalazi na Floridi. Kako nam je nezvanično potvrdio, on ne planira da obnovi vezu sa njom niti ga zanima bilo kakav kontakt osim prijateljskog naročito otkako je saznao da je ubrzo nakon raskida duge veze utehu našla u ljubavnim avanturama.

Autor: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin