Sofija Milošević i Viktor Troicki raskinuli po drugi put

Sofija Milošević i Viktor Troicki raskinuli po drugi put

Autor: | 02/02/2015

0

Teniser Viktor Troicki i manekenka Sofija Milošević ne samo da se neće venčati nego više nisu ni zajedno. Sportisti nimalo nije odgovaralo što se sve češće pričalo o njihovoj svadbi, dok je lepotica želela da se skrasi pored njega, piše "Blic".
- Viktor se smirio pored Sofije, bio je srećan, pa je brak bio sledeći korak. Ipak, njemu se u poslednje vreme ideja da postane porodični čovek nije svidela, osećao je da se guši, što je Sofiji pomoglo da donese konačnu odluku o prekidu veze. Mnogo je uložila u taj odnos, bila je uz njega kada se oporavljao od suspenzije sa terena, ali je, za razliku od njega, želela brak - kaže izvor blizak ovom sada već bivšem paru.
Kada su se zajedno pojavili na svadbi Novaka i Jelene Đoković prošlog leta, svi su mislili da će oni biti sledeći par koji će stati na ludi kamen.
- Veza je postala veoma ozbiljna iako su je održavali na daljinu. Posle Novakove svadbe razgovarali su o svom venčanju, ali je on nedavno počeo da se premišlja. Očigledno nije želeo da se smiri, što je nateralo Sofiju da ga ostavi - završava isti izvor.
Troicki se trenutno odmara do sledećeg turnira, a Sofija je zauzeta modnim angažmanima u Njujorku. I dok on ne komentariše privatni život, Sofija je kratko poručila iz Amerike:
- Uopšte nisam želela da se širi priča o tome, imajte razumevanja!
Samo nekoliko meseci pre raskida, Viktor je pričao o velikoj ljubavi sa Sofijom.
- Sofija me oduševljava time koliko je profesionalna, kao i koliki je borac generalno u životu. Motiviše me i pored nje sam još bolji. Ona čak trenira više od mene, neverovatna je. Dosta stvari sam naučio od nje. Pomogla mi je i na psihičkom i na fizičkom aspektu života. Dosta sam mirniji na terenu zahvaljujući njoj i uživam kada smo zajedno - rekao je Troicki pre raskida.
Viktor Troicki i Sofija Milošević su pre nekoliko godina prvi put bili u vezi. Kako su bili previše mladi, posle samo nekoliko meseci su raskinuli. Teniser se zaljubio u manekenku Sunčicu Travicu, a Sofija je otpočela vezu sa Filipom Živojinovićem. Početkom prošle godine, kada je Troicki na godinu dana suspendovan s teniskog terena, počeli su češće da se sreću u Beogradu da bi u aprilu i obnovili ljubav, koja je trajala donedavno.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti