Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Bajkovit odmor u Mađarskoj

Seka Aleksić i Veljko Piljikić: Bajkovit odmor u Mađarskoj

Autor: | 02/02/2015

0

Folk zvezda Seka Aleksić iskoristila je drugu polovinu januara kako bi se odmorila od brojnih nastupa tokom kojih je promovisala hit singl "Chivas". Odmah nakon krsne slave, pevačica je spakovala kofere i u društvu supruga Veljka Piljikića i prijatelja otputovala u Italiju, i to kod rođaka u Dolomite. Nekoliko dana provedenih na svežem planinskom vazduhu bili su odlična uvertira za aktivan odmor koji je usledio.

Pevačica i njen suprug dane su provodili na skijama, dok su večeri bile rezervisane za druženje sa dragim ljudima uz kamin i najbolja italijanska vina. Usledio je obilazak termalnog kompleksa "Therme Wien", banje koja je ponos kompanije "Vamed Vitality World".

Ostatak odmora Seka je provela u najpoznatijem Aquaworld Resortu u Budimpešti, a omiljeni hotel srpskih selebritija Seki je došao kao melem na ranu kako bi se rešila bolne upale mišića koju je zadobila na skijama.

Deo odmora folk zvezda je provela radno, sa kreatorkom Aminom Hasanbegović čije haljine oduševljavaju kako Seku tako i njene brojne fanove.

Izvor: PRessSerbia.com
Foto: Siniša Kraljević & Dalibor Katić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti