Šon Pen i Šarliz Teron: Veridba u gradu svetlosti

Šon Pen i Šarliz Teron: Veridba u gradu svetlosti

Autor: | 28/01/2015

0

Jedan od najintrigantnijih holivudskih parova, oskarovci Šarliz Teron i Šon Pen, verio se tokom romantičnog putovanja u Pariz. Novinu u vezi uspeli su da sakriju od medija, ali samo na kratko, jer se već prvog dana Nove godine saznalo da ovog leta planiraju venčanje i da su već započeli njegovo organizovanje.
Poznat po ležernom ponašanju, pedesetčetvorogodišnji glumac zaprosio je svoju devojku na nesvakidašnji način, bez prstena, ali je ona i pored toga pristala da se uda za njega.
- On je zatražio od nje da svoju vezu podignu na viši nivo i ona je pristala - izjavio je izvor za magazin "US Weekly" i dodao da venčanje planiraju već ovog leta.
Šarliz i Šon su u vezi više od godinu dana, a prvo zajedničko pojavljivanje imali su u decembru 2013. na jednoj od humanitarnih gala večeri u Njujorku. Iako tada nisu došli zajedno i nisu pozirali fotografima kao par na crvenom tepihu, sve vreme tokom večere bili su zajedno i bilo je jasno da su zaljubljeni jedno u drugo.
Poznati po tome da ne vole da pričaju o intimnom životu, detalji njihove veze nisu mnogo poznati javnosti, ali su zato često viđani kako zajedno odlaze u kupovinu u jednom supermarketu u Los Anđelesu ili na porodične izlete, na kojima im je društvo uglavnom pravio dvogodišnji Džekson, usvojeni glumičin sin.
Pre odlaska u Pariz, par je proveo nekoliko sedmica u Južnoafričkoj Republici, zemlji u kojoj je rođena zvezda filma "Monstrum". Razlog njihovog putovanja bile su Penove poslovne obaveze, ali je tu priliku iskoristio i da upozna rodni kraj svoje izabranice. Posle toga usledilo je putovanje u prestonicu Francuske, gde su jedno drugome obećali da će ostati zajedno do kraja života. Šonu će ovo biti treći brak po redu, jer je prethodno bio oženjen sa Madonom, a potom je sa koleginicom Robin Rajt bio u braku četrnaest godina i sa kojom ima dvoje dece, Dilana i Huper. S druge strane, tridesetdevetogodišnja glumica do sada nije izgovarala sudbonosno da, ali je devet godina bila u vezi sa kolegom Stjuartom Taunsendom.
Prema dobro obaveštenim izvorima, pripreme za svadbu već su započete, a Šarliz je počela da bira idealnu venčanicu koja, koliko je za sada poznato, neće biti klasična bela. Imajući u vidu da je ovaj glumački par i do sada skrivao detalje intimnog života, očekuje se da ceremonija venčanja bude održana u najstrožoj tajnosti.

Piše: Ivana Nikoćić, Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin