Katarina Šišmanović i Goran Stamenković u Dubaiju proslavili dvogodišnjicu obnovljene romanse

Katarina Šišmanović i Goran Stamenković u Dubaiju proslavili dvogodišnjicu obnovljene romanse

Autor: | 27/01/2015

0

Voditeljka Katarina Šišmanović sve svoje slobodno vreme koristi da u potpunosti zadovolji svoje nesputane strasti za egzotičnim putovanjima, pa je Novu godinu dočekala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Na desetodnevni odmor uputila se u društvu svog izabranika, direktora producentske kuće „Emoušn“ Gorana Stamenkovića Goše, sa kojim je pre dve godine obnovila romansu. Pošto im se dvogodišnjica veze navršila sredinom jeseni, kada su oboje bili zauzeti brojnim poslovnim obavezama, intimnu svetkovinu ljubavi upriličili su krajem decembra i u najluđoj noći koju su proveli u Dubaiju. Romantične večere i obilasci grada samo su upotpunili svakodnevne romantične izraze ljubavi kakvima su oboje skloni.
- Prvi put sam bila u Dubaiju i baš sam se lepo odmorila. Svidelo mi se sve, a pogotovo fascinantna „Burdž Kalifa“. Osim što je reč o levijatanu među neboderima, fascinantno čudo tehnike je pre svega i građevina nesvakidašnje lepote kakva se nigde na svetu ne sreće. Turisti, međutim, ne mogu do vrha najviše samostojeće zgrade na svetu, pa smo se zadovoljili pogledom sa 124. sprata - kaže za „Hello!“ Katarina.

- Prelepa zgrada, ranije poznata kao „Burdž Dubai“, je supervisoki oblakoder koja je najviša građevina koju je čovek ikada napravio. Nalazi se u četvrti Biznis bej u Dubaiju i otvorena je 2010. godine - prenosi utiske sa romantičnog putovanja popularna autorka i voditeljka emisije „Sve za ljubav“, koja već deceniju ne silazi sa vrha liste najgledanijih domaćih programa na našim televizijama. Jedan od recepata uspešnosti tog projekta je i u odličnom poslovno-emotivnom tandemu Šišmanović-Stamenković. Srceparajuće priče, koje razaruju dušu televizijskom gledalištu, snimljene su uz savršenu dozu profesionalonosti i ljudskosti u novinarskom izrazu Katarine Šišmanović, koja priprema i udarne priloge za emisiju.
- Pre Dubaija bila sam u Stokholmu, gde smo snimili odlične priče koje su ujedno i jedini recept visoke gledanosti dugovečnog „Emoušnovog“ formata - kaže Šišmanovićeva, koja paralelno sa uspešnim građenjem karijere i uživanjem u emotivnoj vezi, užurbano privodi kraju i obaveze na Fakultetu političkih nauka, gde će uskoro diplomirati na novinarskom smeru.

Dobra organizacija i vrsni talenat za novinarski i voditeljski posao najvažnija su karika u ostvarivanju ciljeva koje lepa Kragujevčanka sebi zacrtava svake godine. Ipak, za 2015. nema megalomanskih planova osim da završi fakultet, pa je tako odmah posle povratka iz Emirata zagrejala stolicu kako bi položila preostale ispite već u nadolazećem, januarskom ispitnom roku. Na emotivnom planu konačno joj cvetaju ruže i to pošto je pre godinu dana otklonila sve spekulacije u vezi sa svojim ljubavnim životom, i jasno i glasno priznala da je Goša čovek njenog života.

- Zaljubljena sam i srećna u svojoj vezi sa Goranom i ne dozvoljavam da mi bilo kakvi tračevi pokvare bilo šta u životu i iskrenoj ljubavi koju osećam prema partneru - naglasila je tada zgodna voditeljka koja je uplovila u mirnu životnu fazu u kojoj nema mesta za trzavice i ljubavne lomove kroz kakve je prolazila u prošlosti.

Tekst: Nikola Rumenić, Life Content
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin