Ivan Mileusnić otvara školu plesa

Ivan Mileusnić otvara školu plesa

Autor: | 24/01/2015

0

Talentovani plesni umetnik i osmostruki šampion Srbije u latinoplesovima Ivan Mileusnić pažnju javnosti privukao je u drugoj sezoni šou-programa „Tvoje lice zvuči poznato“, kao autor koreografija koje su oduševile publiku, što je za ovog dvadesetdevetogodišnjaka bilo dragoceno iskustvo.
- Lepo je biti deo takvog projekta, mnogo toga sam naučio od poznatih takmičara, a trudio sam se i da ja njih nešto naučim. Saradnja sa Milanom Gromilićem u prvoj sezoni ovog šou-programa, kao i u emisiji „Ples sa zvezdama“ bili su mi dragoceni. Mnogo sam naučio od njega i zahvalan sam mu na tome - kaže koreograf, koji je svake nedelje pripremao poznate za scenski nastup, a saradnju sa njima nastaviće i van studija. Iskustvo koje je stekao tokom dugogodišnje plesne i koreografske karijere Mileusnić će podeliti sa budućim članovima svoje plesne škole „Dare to dance“:
- Škola će biti otvorena krajem januara. Zamišljeno je da to bude jedna plesna radionica, u kojoj će svako ko bude imao želju moći da nauči određeni stil plesa koji je njemu najbliži. Voleo bih da to bude korak više u popularizaciji plesa i drago mi je da su zahvaljujući gledanosti tih emisija ljudi postali svesni koliko je to lepo zanimanje.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti