Sastojci:
500 g spiralne testenine
1 praziluk
400 g pelata paradajza
1 ljuta papričica
300 g dimljenih ljutih kobasica
2 kašike parmezana
250 g crvenog pasulja iz konzerve
2 dl soka od paradajza
1 dl goveđe supe
5 kašika ulja
mešavina začina,
so, biber
Priprema:
1. Testeninu obariti u slanoj vodi, potom je procediti od suvišne tečnosti.
2. Praziluk očistiti i iseći na kockice, ljutu papričicu i dimljene kobasice na kolutove, pelat paradajza samleti na mašini za mlevenje.
3. Na malo ulja propržiti praziluk kako bi omekšao, zatim dodati pelat i sok od paradajza, goveđu supu i začine po ukusu, te kratko prokuvati.
4. Dodati dimljenu kobasicu, ljutu papričicu, crveni pasulj iz konzerve, parmezan i kuvati na umerenoj temperaturi mešajući sve dok se ne dobije odgovarajuća gustina.
5. Obarenu testeninu preliti pripremljenim umakom.
Izvor: Dobra hrana
Slične Vesti
Pročitajte još
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte višeDelta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)