Kristijano Ronaldo i Irina Šajk: Raskidu doprinela majka fudbalera

Kristijano Ronaldo i Irina Šajk: Raskidu doprinela majka fudbalera

Autor: | 17/01/2015

0

Nakon brojnih šuškanja o raskidu jednog od najslavnijih parova na svetu, strani mediji su se sada raspisali o navodnom uzroku kraja njihove dugogodišnje veze.

Naime, između Kristijana Ronalda i ruske manekenke Irine Šajk stala je Ronaldova majka Marija Dolores Dos Santos Aveiro.

Daily Mail piše kako je Irina odbila da dođe na proslavu njenog 60. rođendana, pa su se ona i Ronaldo žestoko posvađali. Neimenovani izvor je otkrio:

- Kristijano je želeo da iznenadi svoju majku pa je Irini, tokom prazničnog odmora u Dubaiju, predložio da je zajedno posete. Međutim, njoj se ta ideja nije svidela, pa je usput i izvređala Dolores, a Ronaldo je stao u odbranu svoje majke. To je bila kap koja je prelila čašu, jer se nisu baš najbolje slagali poslednjih nekoliko meseci.

Irini je smetalo to što Ronaldo uvek na prvo mesto stavlja svoju majku, a da se njih dve zaista i nisu slagale, govore okolnosti Irinine poslednje posete Madridu.

Naime, Irina je spavala u hotelu jer je Dolores spavala u Ronaldovoj kući.

- Dolores smatra da Irina nije odgovarajuća žena za njenog sina. Ona želi da Ronaldova izabranica bude više majčinski tip koji će se starati o njegovom sinu - otkrio je izvor.

Autor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin