Novak Đoković: Vredno priznanje od Američke sportske akademije

Novak Đoković: Vredno priznanje od Američke sportske akademije

Autor: | 13/01/2015

0

Tenisera Novaka Đokovića „Američka sportska akademija“ proglasila je za sportistu godine, a u žestokoj konkurenciji iza sebe je ostavio mnoge najbolje sportiste današnjice, kao što su Lajonel Mesi, koji je zauzeo treće mesto, ili maratonac Denis Kimeto, koji je u 2014. oborio svetski rekord. Ovo je drugi put da popularni Nole osvaja ovo prestižno priznanje, a prethodno mu je ta titula pripala u 2011. godini. To je odličan način da uspešni dvadesetsedmogodišnjak završi godinu koja je najvažnija u njegovom životu.
Osim što je nizao uspehe na terenu, Đoković se u junu oženio svojom dugogodišnjom izabranicom Jelenom, a njih dvoje su u oktobru postali i roditelji sina Stefana. Tročlana porodica ovih dana otišla je na prvo putovanje sa svojim mališanom, u Dubai, gde se Novak priprema za narednu sezonu.
- Obožavam ovaj period godine. Sada je veoma važno biti opušten i uz porodicu - napisao je na Tviteru.
Dok uživa u društvu supruge i sina, poznati sportista ne zaboravlja ni na druge mališane, pa je tako njegova fondacija kraj decembra iskoristila kako bi deci u celoj Srbiji podelila novogodišnje paketiće.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin