Elena Karaman Karić: Luksuzno zdanje na obroncima planine Kosmaj

Elena Karaman Karić: Luksuzno zdanje na obroncima planine Kosmaj

Autor: | 12/01/2015

0

Elena Karaman Karić juče je napravila profil na društvenoj mreži Instagram, a prve fotografije koje je objavila oduševile su njene pratioce. Naime, atraktivna dizajnerka enterijera odlučila je da pokaže koliko uživa u svom poslu, te se na fotografijama mogu videti detalji iz njenog porodičnog doma na planini Kosmaj koji je sama uredila.
- Uvek je zabavno uređivati enterijer za moju porodicu - napisala je ona kraj jedne od fotografija.
Autentičan i neobičan dizajn, spajanje nespojivog, te ručno rađeni komadi nameštaja iz njene dizajnerske radionice pokazuju jedinstven stil ove četrdesetdvogodišnje dame.
Kćerka Verice Rakočević odlučila se da sa pratiocima podeli fotografije raskošno uređene dnevne sobe i kupatila, dok je fotografijama sa različitih porodičnih proslava Elena na Fejsbuku otkrila i kako izgledaju trpezarija, spavaća soba i još neke prostorije njenog životnog prostora.
U ovom zdanju na obroncima planine Kosmaj Elena živi sa suprugom Jugoslavom Karićem i sinovima Simonom Karićem i Matijom Draškovićem, dok im za praznike u goste često dođe i njen najstariji naslednik Luka Mijatović koji uspešno gradi karijeru glumca u Americi.

Kako je porodica Karić dočekala Novu godinu pogledajte OVDE!

Kako izgleda Elenina vila u Crnoj Gori možete videti OVDE, a fotografije iz beogradskog doma intrigantne dizajnerke OVDE!

Autor: Life Content
Foto: Elena Karaman Karić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin