Ekskluzivno za "Hello!": Nataša Bekvalac dočarava novogodišnju porodičnu bajku u svom domu na Dedinju!

Ekskluzivno za "Hello!": Nataša Bekvalac dočarava novogodišnju porodičnu bajku u svom domu na Dedinju!

Autor: | 28/12/2014

0

Poludela je u dvadeset petoj, dostojno iznela Isusove godine na svojim malim leđima i kroz tridesete korača samouvereno isključujući mogućnost da je bilo ko kupi bilo čime osim realnošću u životnim stavovima i postupcima. Nataši Bekvalac u 2014. godini dogodila se velika životna ljubav koju bi, kako je izjavila u prethodnom intervjuu za "Hello!", sledeće godine volela da kruniše brakom i potomstvom. Samo dva meseca kasnije, u novogodišnjem izdanju našeg magazina, progovorila je i o najintimnijim osećanjima u svojoj emotivnoj vezi i istakla da ju je upravo njen izabranik, rukometaš Ljuba Jovanović učinio boljim čovekom. Dok je ponosno pozirala sa kćerkom Hanom i sestričinama Petrom i Anjom, Nataša nam je otvorila dušu i otkrila da u njenoj vezi nema trzavica, istakla da je zadovolja odnosom koji njen bivši suprug Danilo Ikodinović ima sa njihovom kćerkom, ponovila da stoji iza svake svoje odluke pa i one o razvodu i kroz objektiv Miloša Nadaždina prenela deo slavljeničke atmosfere iz porodičnog gnezda koje je prošle godine skrojila na Dedinju preselivši se tada i zvanično iz rodnog Novog Sada.

Kada je počela praznična euforija u vašem domu?

- Ove godine smo baš požurili, tako da je naš dom već početkom novembra bio potpuno okićen, tako da u bajkovitoj atmosferi uživamo već dva meseca.

Da li je Hana posebno uzbuđena zbog novogodišnje čarolije koja je obuzela vaše porodično okrilje?
- Kao i sva deca, i ona se posebno raduje novogodišnjim i božićnim praznicima. Ima nešto u toj svečanoj atmosferi, a ono što je najvažnije, i za mene i za nju, je to što je porodica mnogo više na okupu, pažljiviji i brižniji smo jedni prema drugima...

Novogodišnje fotografije sa kćerkom Hanom u porodičnom domu kao i kompletan intervju u kom Nataša iznosi detalje svoje savršene veze sa Ljubom Jovanovićem pročitajte u novom prazničnom dvobroju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 29. decembra!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti