Vojvotkinja od Kembridža u elegantnom izdanju na božićnoj misi

Vojvotkinja od Kembridža u elegantnom izdanju na božićnoj misi

Autor: | 26/12/2014

0

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su držeći se za ruke stigli na božićnu službu u crkvi Marije Magdalene na imanju u Sandringhemu. Misi su prisustvovali i ostali članovi britanske kraljevske porodice - kraljica Elizabeta II, njen suprug Filip, sin Čarls, unuk Hari i unuke Beatris i Judženi.
Trudna vojvotkinja bilistala je u kombinaciji kojom su dominirali smeđi tonovi, a i ovoga puta plenila je najveću pažnju fotografa i okupljenih građana koji su joj poklanjali bukete cveća.

Uprkos tradicija koja nalaže da mladi par praznik provede s kraljicom Elizabetom, princ Vilijam i njegova supruga odlučili su da naprave presedan i nakon porodičnog ručka posete i porodicu Midlton. Ovaj potez naišao je na osudu mnogih, jer je tradicija da se ceo dan Božića provodi u krugu kraljevske porodice.

Pored toga, supružnicima je zamereno i zbog toga što malog princa Džordža nisu doveli na službu, ali je iz Bakingemske palate stiglo obaveštenje da je mališan zbog izuzetno hladnog vremena i niske temperature ostao kod kuće.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug / AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti