Milan Stanković: Selfi sa bivšom devojkom

Milan Stanković: Selfi sa bivšom devojkom

Autor: | 25/12/2014

0

Milan Stanković svoje fanove na društvenim mrežama često obraduje fotografijama iz privatnog života, kao i onim sa različitih snimanja i koncertnih aktivnosti. Međutim, juče je na svom Instagramu objavio fotografiju kojom je iznenadio mnoge. Naime, mlada pop zvezda napravila je selfi sa svojom bivšom devojkom Radmilom Manojlović i koleginicom Vesnom Zmijanac, za koju se pričalo da se naljutila na njega. Iako neko vreme nakon raskida Rada i Milan nisu razgovarali, izgleda da su konačno stavili tačku na sva dešavanja iz prošlosti, te su se tokom snimanja novogodišnjeg programa Pink televizije družili i fotografisali zajedno.
Zaboravljene su i razmirice između Milana i njegove koleginice i prijateljice Vesne Zmijanac. Do sukoba među njima, navodno, je došlo kada je Milan tadašnjeg dečka folk legende upoznao sa voditeljkom koja im je narušila ljubavni odnos.
- Nije tajna da sam sa Radmilom već duže vreme u korektnim odnosima. Sa Vesnom sam veoma blizak i naš odnos, uprkos spekulacijama, nikada nije narušen - rekao je Stanković za "Blic".

Autor: Life Content

Foto: Milan Stanković / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin