Frizure za venčanje: Inspiracija za mlade sa dugom kosom

Frizure za venčanje: Inspiracija za mlade sa dugom kosom

Autor: | 18/12/2014

0

Mlade koje imaju dugu kosu, često pomisle kako će frizuru lako osmisliti, upravo zbog dužine svoje kose. Ali kada treba da izaberu kakvu će frizuru nositi najvažnijeg dana, jednostavno nemaju puno ideja, kako da pored njihove specifične duge i bujne kose, ipak izgledaju drugačije, na dan svog venčanja.

Pogledajte naših četiri predloga, kako frizer može da vam jednostavno i lako napravi spektakularnu frizuru, čak i ako imate dugu kosu.

1. Pletenica

Ako ne volite kosu da vezujete, nego više volite da ona bude puštena, a ipak da bude zanimljiva, onda izaberite pletenice. Jedna velika pletenica sa strane, ili više njih, pa spojene u jednu, mogu izgledati zaista romantično i nežno. Vaša frizura izgledaće još lepše ukoliko je ukrasite većim cvetom ili ukosnicama sa cirkonima.

2. Pokupljen gornji deo kose

Ukoliko želite da kosu sklonite sa lica, ali da neki deo pada na ramena, onda gornji deo kose može biti podignut. To se lako može uraditi ukrasnim ukosnicama. Ako vam je kosa gusta, onda taj deo možete pričvrstiti gumicom za kosu, a zatim gumicu prekriti nekim ukrasnim detaljem. Ostatak kose može biti u blagim valovima, ili isfenirana.

3.Puštena kosa sa valovima

Najednostavniju frizuru koju možete imati na venčanju, jeste celu kosu da pustite, ali da imate valove. Takvu frizuru možete ukrasiti tankom trakom za kosu ili perlicama i cirkonima koji će biti kao posuti po kosi.

4.Velike punđe

Ako ne želite da razmišljate da li će se frizura pokvariti ili da vam smeta dok igrate, idealno rešenje jeste punđa. Zbog vaše dužine kose, punđa će biti velika i izgledaće zaista glamurozno. Oko nje stavite ukrasnu traku, ili samo zakačite šnalu ili cvet, na jednoj strani punđe.

Izvor: vencanjemagazin.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti