Anabela Atijas: Kćerka Luna mi je najbolja drugarica

Anabela Atijas: Kćerka Luna mi je najbolja drugarica

Autor: | 17/12/2014

0

Uprkos tome što će uskoro napuniti četrdeset godina i ima troje dece, Anabela Atijas ne krije da voli da izlazi i to sa svojom kćerkom Lunom Đogani.
Često me pitaju zašto vodim kćerku svuda sa sobom, a ne shvataju da mi je ona odavno i najbolja drugarica - izjavila je pevačica i priznala da je nestrpljivo čekala da joj najstarija kćerka poraste.
Ja sam jedva čekala da moja Luna (18) poraste kako bismo se družile. Nas dve smo jedna duša, a dva tela. Imamo isti ukus i stil odevanja, istih smo životnih stavova, čak i fizički dosta liči na mene. Sa Lunom i njenim društvom dobar provod je zagarantovan, a njihov smisao za humor i te kako mi prija - kaže Anabela.
Mlada devojka želi da bude poznata ličnost poput njene mame. Međutim, trenutno je više zanima moda nego pevanje, a Anabela joj veruje u potpunosti.
Trebalo je da odemo zajedno na jednu žurku, a meni je kasnio let i nisam imala vremena da odem po haljinu. Zvala sam je i rekla da ima odrešene ruke. Ona zna šta mi se sviđa, poznaje i moje mere, tako da mi je sama odabrala kreaciju koju sam kasnije ponela. Svi su mi rekli da izgledam savršeno, ne znajući da me je Luna 'obukla' - rekla je kroz smeh Anabela i dodala da je srećna žena.

Izvor: Blic

Foto: Mirko Tabašević, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti