Ekskluzivno za "Hello!": Ceca Ražnatović otkriva detalje glamurozne proslave, upriličene povodom punoletstva sina Veljka!

Ekskluzivno za "Hello!": Ceca Ražnatović otkriva detalje glamurozne proslave, upriličene povodom punoletstva sina Veljka!

Autor: | 14/12/2014

0

Nijedan događaj organizovan u skorije vreme nije podigao toliku medijsku prašinu kao punoletstvo Veljka Ražnatovića. Naslednik folk dive Svetlane Cece Ražnatović ušao je u svet odraslih 10. decembra, a porodica mu je tim povodom organizovala žurku za pamćenje. Spektakularno slavlje održano je u beogradskom hotelu „Hajat“, u koji su zvanice počele da stižu oko devet sati uveče. Sa širokim osmehom na licu dočekivala ih je odlično raspoložena Ceca sa Veljkom, koja se čitave večeri ponašala kao pravi domaćin. Goste su čekali numerisani stolovi sa prethodno utvrđenim rasporedom sedenja, pa se tik uz binu, na kojoj su bili raspoređeni članovi orkestra Ace Sofronijevića, našao i sto za kojim su sedeli supružnici i vlasnici Televizije „Pink“ Milica i Željko Mitrović sa kćerkama. Nedaleko od njih sedeo je kompozitor Aleksandar Milić Mili sa suprugom, Marina Tucaković sa sinom, kompozitor i Cecin saradnik Damir Handanović, pevač Aca Lukas sa suprugom Sonjom, producent „Zvezda Granda“ Saša Jakšić Žika sa suprugom Dajanom, političar Milutin Mrkonjić i njegova izabranica, pevačica Ana Bekuta, kreatorka Marijana Mateus, njen kolega Saša Vidić, pop pevač Saša Kovačević. Nekoliko metara dalje, za istim stolom našli su se supružnici Mirjana i Srđan Predojević, Jovana i Željko Joksimović i Haris i Melina Džinović, u čijoj kreaciji je Ceca blistala te večeri.

Ekskluzivno pravo da fotografiše žurku imao je magazin „Hello!“, sa kojim je folk zvezda podelila najlepše utiske sa sinovljevog punoletstva, na kome su zvanicama u vidu švedskog stola serviranog ispred „Kristalne dvorane“ služene raznovrsne egzotične delicije, kao i tradicionalni srpski specijaliteti.

Kakav osećaj vas obuzima kada gledate fotografije koje ste ekskluzivno ustupili magazinu Hello!“?
- Poželeli smo da deo predivne rođendanske atmosfere prenesemo i vašim čitaocima i nadam se da ćemo u tome i uspeti.

Sa kakvim emocijama ste primili tako veliki broj čestitki?
- Osim od prisutnih na slavlju, mnogo lepih želja uputili su mi imoji obožavaoci, poznanici, rođaci. Nije teško nositi se sa tako velikom količinom ljubavi. Sve u životu je reciprocitet, koliko daješ toliko i očekuj...

Ostatak intervjua uz ekskluzivne fotografije spektakularnog slavlja pročitajte u štampanom izdanju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 15. decembra!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti