Stejsi Kibler ponosno predstavila naslednicu Avu Grejs

Stejsi Kibler ponosno predstavila naslednicu Avu Grejs

Autor: | 10/12/2014

0

Stejsi Kibler, po mnogima najlepša devojka holivudskog zavodnika Džordža Klunija, se nakon završene romanse sa poznatim glumcem iznenada udala za svog novog dečka Džereda Pobrea. Plavokosa lepotica ubrzo je zatrudnela i krajem avgusta ove godine na svet donela kćerku.
Tridesetpetogodišnja rvačica porodila se kod kuće i postala majka devojčice Ave Grejs. Stejsi je juče na svom zvaničnom sajtu objavila prvu fotografiju svoje mezimice i napisala kratak tekst o tome kako se najbolje stvari u životu dešavaju iznenada i slučajno, baš kao što se njoj dogodilo tokom prethodne godine.
- Kada sam počela da se zabavljam sa Džeredom ideja o braku i materinstvu nije bila među mojim planovima. Samo sam želela da me "pronađe" ljubav. Ali, ispostavilo se da je Džered moj prijatelj i srodna duša, i stvorili smo porodicu. Tokom ovogodišnjih praznika posebno sam nostalgična kada je reč o porodici - mojoj porodici, mojoj novoj porodici, i naravno, najnovijem "dodatku" našoj porodici. Ava nas je sve usrećila, unela svetlost i ljubav kakvu pre nisam videla. Ona je naša posebna mala dama i ja ne mogu biti zahvalnija na tome kako je uspela da otvori moje srce.  

Autor: Life Content

Foto: stacykeibler.com

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: stejsi kibler