Očistite svoj dom od negativne energije: Morska so za čišćenje kuće

Očistite svoj dom od negativne energije: Morska so za čišćenje kuće

Autor: | 09/12/2014

0

Morska so je popularan mineral koji se koristi po Feng Shui (Feng Šui) principima za čišćenje kuće od negativne energije...

Morska so je vrlo lepa, pa nije ni čudo što se nalazi u oblastima koje liče na raj... So se koristi od davnina u mnogim kulturama za prečišćavanje. Takođe je popularan mineral koji se koristi po Feng Shui (Feng Šui) principima za čišćenje kuće koja može biti ispunjena negativnom energijom. Moć morske soli leži u mineralnima koje sadrži - kalcijumu, magnezijumu, fosforu, kalijumu, natrijumu, koji su od suštinskog značaja za ukupno zdravlje čoveka i njegovu okolinu.

Morska so regeneriše vaše telo. Ukoliko morsku so udišete u sauni, ona može da očisti ceo respiratorni sistem, a ako se kupate u njoj, telo obogaćujete mineralima i izvlačite toksine...

Ali, postoji više načina za korišćenje morske soli ... posebno uz pomoć Feng Shui (Feng Šui) saveta koji vam pomažu da očistite svoj dom od loše energije i kreirate mnogo svežeg prostora. Morska so se najčešće koristi po Feng Shui-u (Feng Šui) da biste se osloboditi od negativne energije i da omogućite ravnotežu protoka Chi energije u enterijeru kuće.

Možete da pokušate ove jednostavne načine da očistite svoj prostor:

1. Koristite čašu kao "magnet" da privučete svu negativnu energiju iz vazduha u vašem domu. Mala činija morske soli stavljena pod krevet tokom dana izvlači stagnaciju u tom prostoru. Mnogi čašu soli stavljaju u uglovima doma, ali so treba staviti u velikom energetskom vrtlogu. So sedi jedan dan, a onda se pospe u travnjaku ispred kuće. Ne u đubre, već so treba vratiti zemlji.

2. Drugi metod je da stavite činiju ispunjenu morskom solju u uglovima kuće na severoistoku i jugozapadu. Činije soli treba ostaviti na otvorenom prostoru, a ne postavljene u ormaru. Treba ih zameniti svaka 2 meseca.

3. Operite stvari sa morskom solju i vodom. Nekoliko kašika morske soli u kofu vode je malo "energetsko pranje". Obrišite klupe, kuhinjski pod, frižider, pa čak i kadu. Mnogo energije se nalazi na ulaznim vratima, zato ne zaboravite da isperete vrata morskom solju i vodom!

4. Okupajte se u morskoj soli. Čaša ili dve morske soli u kadi je detoks i podmlađivanje. Potopiti se oko 20 minuta, a zatim se isperite dok sedite u kadi.

5. Da se ​​otarasite velike količine negativne energije u domu, lonac ili posudu ispunjenu sa morskom solju čuvajte u svakoj sobi i uklonite je posle 24 sata.

6. Ako postoji posebna prostorija iz koje želite da uklonite negativnu energiju, možete da posipate morsku so u prostoriji i ukloniti je nakon 24 sata.

7. Morska so može da se posoli do "prilaza" kuće, kako bi se zaustavila negativna energija koja ulazi u dom.

Možda vam ovi Feng Shui ( Feng Šui) saveti deluju pomalo čudno, ali morska so zaista ima čudotvornu moć. Mrtvo more je dobar primer isceliteljskih sposobnosti morske soli, gde bi na stotine ljudi iz mnogih krajeva sveta dolazili da se kupaju i očiste svoje telo od mnogih bolesti.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin