Ljiljana Blagojević: Tokom tromesečne dijete smršala sam 20 kilograma

Ljiljana Blagojević: Tokom tromesečne dijete smršala sam 20 kilograma

Autor: | 09/12/2014

0

Glumica Ljiljana Blagojević (59) otkriva da je uspela da vrati devojačku liniju nakon tromesečne dijete.
- Smršala sam 20 kilograma! To sam učinila zbog zdravlja - otkriva glumica.
Baka trogodišnje Mione kaže da je imala veliku podršku supruga Siniše i kćerke Kaline Kovačević.
- Kalina mi je skrenula pažnju da se brzo umaram. Preporučila mi je da odem kod jednog poznatog doktora - kaže zvezda serije "Budva na pjenu od mora".
Ljiljana otkriva da joj slatkiši nimalo ne nedostaju, već da je njena slabost masna, teška i začinjena hrana.
- Nikad nisam volela slatkiše. Imam drugi problem: volim kajmak, začinjeno, masno... Sve to smem da jedem, samo bez preterivanja - kaže glumica.
Ljiljana je od jula do septembra bila na posebnom režimu ishrane, koji joj je doktor prepisao na osnovu analize krvne slike. Ona nije želela da otkrije koliko je imala kilograma pre dijete, a koliko sada, tvrdeći da se dame ne pitaju za godine i kilograme.
- U određenim godinama debljina je teret za srce, bubrege i kretanje. Dođete u situaciju da ne možete da se sagnete i zavežete pertlu, vi ste poluinvalid. Bitno je da se odreknete navika koje nisu dobre, najpre one da jedete samo jednom u toku dana. Sada jedem pet puta dnevno i vodim računa da to bude zdrava hrana. Ne jedem meso svaki dan, određenim danima postim i biram namirnice koje regulišu loš holesterol. Sada mi je najveći cilj da zadržim ovu liniju - zaključuje Ljiljana.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin