Božićni humanitarni koncert hora "The International Belgrade Singers" i magazina "Hello!"

Božićni humanitarni koncert hora "The International Belgrade Singers" i magazina "Hello!"

Autor: | 09/12/2014

0

U susret predstojećim praznicima, u Ustanovi kulture „Palilula“ večeras je održan koncert pod nazivom „Pevajmo sada o Božiću“ u organizaciji Ambasade Kanade i magazina „Hello!“. Pred punom salom nastupio je hor „International Belgrade Singers“ u čijem sastavu su predstavnici šesnaest zemalja koji rade u međunarodnim organizacijama u Beogradu. Oni su pod dirigentskom palicom Beti En Džerman i uz klavirsku pratnju Milice Sekulić izvodili božićne numere i probudili kod prisutnih zvanica prazničnu euforiju.

Program je otvorila novinarka i urednica Irena Popović i svim gostima poželela dobrodošlicu na trećem po redu božićnom koncertu, a potom se obratio i otpravnik poslova Ambasade Kanade Kevin Reks koji je izašao na binu u društvu svojih kćerki. Nakon prvog dela koncerta, predstavljen je i naimenovani ambasador Kanade u našoj zemlji Filip Pinington koji je održao inspirativan govor.

Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je Fondaciji Novak Đoković za pomoć socijalno ugroženim u Srbiji, a ispred te humanitarne organizacije bila je Gorana Džudža Jakovljević. Među prisutnima su bili predstavnici mnogih ambasada uglavnom sa svojim mališanima, a upravo su i najmlađi najviše uživali slušajući praznične pesme. Po završetku koncerta, gosti su imali priliku da uživaju u koktelu na kome su se prepričavali utisci.

Autor: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: magazin hello

Najnovije vesti