Ugaoni stolovi koji štede prostor

Ugaoni stolovi koji štede prostor

Autor: | 08/12/2014

0

Da li imate kutak koji treba popuniti ili potrebu za malim radnim prostorom kod kuće?

Sa ugaonim radnim stolovima moći ćete da doterate dosadne i prazne uglove, iskoristiti višak prostora i stvorite funkcionalnije kućno radno okruženje.

UGAONI STO OD SVETLOG DRVETA

Tradicionalni sto od svetlog drveta je izbor koji možete uklopiti u razne stilove i enterijere. Ovaj sto ima dosta funkcija i prostora. Možete držati sav potreban materijal na odstojanju dok još ima puno prostora za rad. Ovaj sto izgleda moderno u kombinaciji sa crnom stolicom i crnim detaljima na polici koji stvaraju smele kontraste.

MALI BELI UGAONI STO
Ponekad sve što je potrebno je mesto da "stavite" nešto, a ovaj stočić u beloj boji je komad koji može da se brine o tom jednostavnom zadovoljstvu. Ovaj suptilni dizajn je najbolji izbor za male prostore.

DRVENI UGAONI STO
Ovaj ugaoni sto, takođe je izrađen od drveta. Dopada nam se način na koji ovaj komad nameštaja kombinuje moderne fioke za skladištenje i rustičnu strukturu. Lako se uklapa u uglovima i u različitim stilovima enterijera. Obratite pažnju na stranu stola sa skrivenom policom koja dodaje jedinstveni šarm i još više načina da držite prostor organizovanijim.

TINEJDŽERSKI UGAONI STO
Zanimljivog dizajna, mali ugaoni sto je idealno rešenje za sobe tinejdžera. Sto je dovoljno mali da stane unutar ugla bilo koje veličine prostorije, ali takođe nudi prostor za rad. Naravno, odgovara laptopu - što je najvažnije. Njegov jednostavan, savremen dizajn će takođe biti hit među ljubiteljima trendi mladalačkog stila.

EDNOSTAVAN CRVENI UGAONI STO
Malim crvenim stočićem ispunjavate stil i funkciju u vašem domu. On zauzima malo prostora, ali je dovoljno efektan da unese vedrinu u svakom ambijentu. Možete ga koristiti za rad, a kada ne radite , koristite ga kao zabavni dodatak u vašem domu.

CRNI UGAONI RADNI STO
Dvobojni ugaoni sto ima dovoljno prostora za skladištenje i veliku radnu sposobnost. U tamnim tonovima, kombinacijom crne I braon ovaj sto nosi u sebi “mušku energiju”. Dobar je izbor za one ljude koji traže hrabar i funkcionalan dizajn. Takođe je dovoljno veliki da može postati centralna tačka vaše prostorije, pogotovo ako imate dodatnu sobu koju možete transformisatiu kućnu kancelariju.

STAKLENI UGAONI STO
Ovaj savremeni komad nameštaja je neobičan i savršen za male radne prostore. On je odlično rešenje kada vam je potreban samo prostor za vaš štampač i laptop.

Nadamo se, da će vam naši predlozi pomoći da popunite prazne uglove u sobi na pravi način. Ne zaboravite da kada postavljate ugaoni radni birate dobro osvetljene uglove, pogotovo ako provodite prilično veliki deo svog dana za stolom. Prirodno svetlo i ventilacija ne samo da će smanjiti stres, već na lep način naglasiti vašu kućnu kancelariju.

Izvor: mojenterijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Najnovije vesti