Održana tradicionalna godišnja večera za medije kompanije "Star Import"

Održana tradicionalna godišnja večera za medije kompanije "Star Import"

Autor: | 05/12/2014

0

Kompanija "Star Import", generalni distributer "Mercedes-Benz" i smart vozila u Srbiji organizovala je tradicionalnu večeru za predstavnike medija u četvrtak, 4. decembra u prodajnom salonu "Emil Frey Auto Centar" na Novom Beogradu. Generalni direktor kompanije Rolf Jirgen Sejerle izrazio je veliku zahvalnost medijima na iskazanoj podršci i profesionalizmu.

- Prethodna godina nije bila laka, ali mogu da kažem da smo zadovoljni postignutim rezultatima. Naš novi vlasnik "Emil Frey grupa", koja je ove godine proslavila 90 godina uspešnog poslovanja, postala je generalni distributer za Srbiju i Crnu Goru. Mi smo sigurni da je uz primenu vrednosti koje se zasnivaju na kvalitetu i najvišem nivou profesionalizma osiguran dalji uspeh i unapređenje našeg poslovanja - rekao je Sejerle.

mercedes2

- Na početku godine na Beogradskom sajmu predstavili smo novu generaciju C-Klase i potpuno novi član naše porodice terenaca GLA. Sredinom godine prikazali smo novu V-Klasu koja je postavila nove standarde u tom segmentu i prevazišla sva naša očekivanja. Na jedinstvenim događajima za klijente putničkih i komercijalnih vozila - Star Experience i Euro VI Roadshow - našim klijentima ukazala se prilika da upoznaju i testiraju najnovije modele. Kontinuiranim postprodajnim akcijama doprineli smo da naši klijenti uživaju u bezbrižnoj vožnji - sumirao je Sejerle rezultate godine na izmaku.

mercedes3

Kada je reč o planovima za narednu godinu, on navodi da oečuje nastavak povoljnog trenda za kompaniju sa modernim i atraktivnim modelima u svim segmentima.
U planu je uvođenje nove nomenklature za Mercedes-Benz vozila i dva nova podbrenda Mercedes-Maybach i Mercedes-AMG. Najistaknutiji modeli ova dva podbrenda, super sportski GT i avangardni Mercedes-Maybach S600 biće predstavljeni na Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu u martu naredne godine. Sledeće godine porodica SUV će dobiti nove članove, počevši od modela GLE
 - obećao je Sejerle.

Mercedes1


Pažnju prisutnih plenili su premijerni modeli "smart fortwo", "smart forfour" i "vito". Novi gradski automobili - "smart fortwo" i "smart forfour" koriste provereni koncept koji je unapređen u svakom pogledu i u isto vreme nudi više u gotovo svim aspektima - više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu. Novi "vito" postavlja standarde u segmentu srednjih dostavnih i kombi vozila u svim aspektima od sigurnosnih sistema, preko novih štedljivih pogonskih agregata do unapređenih voznih karakteristika i praktičnosti.

Izvor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin