Merjem Uzerli i Halit Ergenč: Dirljiv susret glumačkog bračnog para

Merjem Uzerli i Halit Ergenč: Dirljiv susret glumačkog bračnog para

Autor: | 04/12/2014

0

U organizaciji turskog izdanja prestižnog magazina "GQ" u Istanbulu je održana tradicionalna manifestacija "Muškarac godine". Međutim, pored svih zgodnih i neodoljivih glumaca, koje iz večeri u veče pratimo u popularnim sapunicama, zvezda ove večeri bila je jedna dama. Merjem Uzerli, kojoj brojni obožavaoci "Sulejmana Veličanstvenog" još nisu oprostili što je napustila snimanje, prvi put se posle porođaja pojavila u glavnom gradu Turske. Čuvena sultanija Hurem nije mogla da odoli kolegi Halitu Ergenču, koji je, sa nešto kraćom bradom od one koju nosi u seriji, izabran za muškarca godine u ovoj evroazijskoj zemlji. Oduševljenje glumcem koji igra slavnog osmanlijskog osvajača pokazala je i tako što je kleknula pred njim dok mu je uručivala nagradu, još jednom uverivši prisutne u gledalištu da je na mestu surove Hurem niko ne može zameniti.
- Ovo je veliko iznenađenje za mene. Možda se to na mom licu ne vidi, ali zaista jeste. Nikada nisam radio sa tako talentovanom glumicom. Merjem je posebna, inspirisala me je i davala mi snagu svojom interpretacijom sultanije Hurem - obratio se Halit prisutnima. Merjem je uzvratila komplimente:
- Halit je najtalentovanija osoba koju sam ikada upoznala, zbog njega bih došla iz Afrike, volim ga.

U razgovoru za turski "NTV" tridesetdvogodišnja glumica pohvalila se novom linijom, otkrila je da će se u januru preseliti u Istanbul i istakla da je, uprkos svemu, za tursku prestonicu vežu najlepše uspomene.
- Halit zaista nije znao ko će mu uručiti nagradu. Moj dolazak u Istanbul za sve je bio veliko iznenađenje. Od aerodroma su me bukvalno "prokrijumčarili" do hotela. Odsela sam u "Hajatu", u kome sam živela dok sam snimala "Sulejmana Veličanstvenog". Šef kuhinje odmah me je ponudio kremom od lešnika, koji sam nekada jela i po tri puta dnevno, ali sam odbila. Eto, kako sam liniju dovela u red. Lepo je ponovo biti u Istanbulu. Za ovaj grad vežu me posebne emocije. U januaru mu se vraćam, već sam pronašla prelepu kuću s baštom.
Sklona depresiji i neobičnom ponašanju, Merjem je prošlog proleća zatekla producente "Sulejmana Veličanstvenog" i milione fanova kada je u najinteresantnijim trenucima sage o velikom osvajaču bez objašnjenja napustila Istanbul. Zbog neprofesionalnog poteza osuđivale su je i kolege i obožavaoci, ali teška depresija i još neke šokantne stvari koje su je privatno zadesile bile su jače. Pre svega, burna emotivna epizoda sa turskim milionerom Džanom Atešom, koji je insistirao na prekidu trudnoće. Rođenje kćerke Lare vratilo ju je u život, devojčicu podiže kao samohrana majka, a uskoro će se vratiti i pred kamere. Umesto u istorijskoj sagi, kako se prvobitno najavljivalo, Merjem će zaigrati u modernom ostvarenju o ljubavi sa Bosfora, koja će početkom godine početi da se snima u Istanbulu.

Piše: Nikola Golubović, Life Content
Foto: Instagram; www.gq.com.tr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin