Održano regionalno super finale takmičenja The Look of the Year

Održano regionalno super finale takmičenja The Look of the Year

Autor: | 03/12/2014

0

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta, u nedelju 30. novembra, upriličena je prava modna predstava pod nazivom Lice Godine gde su u glavnoj ulozi bili budući top modeli. Zapravo, održano je Regionalno Super Finale ovog najpriznatijeg  izbora za novo lice The Look of the Year/ koji finalistkinjama pruža mogućnost svetske karijere, a o čijoj budućnosti pažljivo brine agencija Model Scouting Office na čelu sa našom proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović.

Lice Godine jedinstveni je modni događaj koji objedinjuje Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Makedoniju svojim atraktivnim sadržajem i velikim medijskim interesovanjem.

Nakon mnogobrojnih kastinga, održanih u svim većim gradovima u regionu, izabrano je 18 prelepih devojaka (po 3 iz svake države), koje su se predstavile cenjenim gostima i eminentnom žiriju, noseći 4 ekskluzivne revije.

Svoje kolekcije, na velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu predstavili su: Ana Šekularac, Darko Kostić, brend "Morfium", kao i specijalna gošća iz Hrvatske Ivona Martinko.

Nakon predstavljanja fantastičnih kolekcija, stručni žiri, sačinjen od najeminentnijih ličnosti iz sveta mode i šou biznisa među kojima su bili: Snežana Dakić, Nevena Božović, Jelisaveta Orašanin, Dragan Vurdelja, Miša Obradović, Zorana Kostić Obradović, Ašok Murti, Jelena Blečić, Filip Maksimović, Goga Grubješić, kao i gostiju iz inostranstva - modni agent iz Pariza i modne agentkinje iz Milana, predstavnici čuvenog Women Managamenta izabrao je najlepše devojke.


Izabrane su za:
Lice Godine Srbije 2014. – Maja Daničić
Lice Godine Crne Gore 2014. – Tara Bojanić
Lice Godine Hrvatske 2014. – Sara Đurić
Lice Godine BIH 2014. – Svetlana Kujača
Lice Godine Makedonije 2014. – Natalija Stojanoska
Lice Godine Slovenije 2014. – Urška Fuks

Devojke će predstavljati svoje države na svetskom finalu The Look of the Year 2014, 7. decembra u Rimu, na kome će učestvovati predstavnice više od 50 zemalja.

Organizatori izbora Lice Godine, Model Scouting Office i SuperStar World wide, ponose se  sto je Lice Godine Sveta 2013. bila naša Kim Kosanović iz Hrvatske, pa i ove godine očekujemo visoke plasmane naših pobednica.

Ovu modnu predstavu premijerno i sjano vodili su Jelena Ivanović - vlasnica licence za ovaj svetski spektakl i Bane Tomašević - glumac, koji su svoje profesije sjano ukrstili na sceni, kao i u privatnom životu
Partneri ovog regionalnog samita lepote bili su: Narodno pozorište, Hotel Jugoslavija, Sugar and Spice, beauty centar Pumpkin, Aura, make up studio Vurdelja, Hair style Bojan Nastasić, obuća Cinty / Aldo / Rish, restoran Thai time, Mammas biscuits, vinarija Zvonko Bogdan.

Tekst i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin