Jelena Gavrilović: Suština glume je pobediti sebe

Jelena Gavrilović: Suština glume je pobediti sebe

Autor: | 01/12/2014

0

Glumici Jeleni Gavrilović ovaj šou pomerio je granice, pomogao joj da iz sebe izvuče ono najbolje i pobedi svoje unutrašnje strahove. Za večerašnju pobedu zahvalna je svom timu i kolegama...
- Ponosna sam na sebe jer sam savladala strah od visine, tako što sam visila na plafonu neko određeno vreme poslednjih nedelju dana. Nemam ja toliko veliki strah od visine, koliko imam strah od padanja sa te iste visine. Zato mislim da je ovaj šou super stvar, jer uspevaš da pobediš u sebi sve strahove i nesigurnosti, na kraju krajeva zato sam i postala glumica, da bih konstantno pobeđivala svoje strahove.

Glumica nije krila oduševljenje zbog pobede, ali i zbog pozitivne energije koja je vladala u studiju čitave večeri.
- Mislim da je ovo najbolja emisija koju smo imali do sada, i velika mi je čast što učestvujem sa svim ovim ljudima u jednom ovakvom šou. Večeras su svi pokazali da su neizmerno talentovani, bilo je baš posebno i na kraju, za ovakve trenutke treba živeti i baviti se ovim poslom. Ivan Jevtović je bio fenomenalan, Keba, mala Katarina, Elena je bila odlična, stvarno najbolja emisija koju smo do sada imali! Suština ovog šoua nije da pobediš druge, nego da pobediš sam sebe! Srećna sam pre svega što su mi kolege poklonile tu pobedu.

Ček od hiljadu eura glumica je dodelila malom Urošu Rakiću iz Pećinaca.

- Malom Urošu je amputirana leva ruka i lopatica, on je na hemoterapiji i njegovoj porodici je sada sigurno potreban taj novac, kao i mnogim porodicama. Žao mi je što ima toliko dece kojima treba pomoći, a nemaju svi priliku da dođu do medija, ali ovo je još samo jedan mali apel da zajedničkim snagama sa jako malo novca, možemo da nekome mnogo da promenimo život.

Izvor: TV Prva
Foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin