Snežana Dakić ekskluzivno za "Hello!": Spremna sam za novu ljubav

Snežana Dakić ekskluzivno za "Hello!": Spremna sam za novu ljubav

Autor: | 30/11/2014

0

Život na podneblju u kom dominira suficit neukusa i deficit standarda, nije sputao Snežanu Dakić da već dve decenije edukuje naciju o novim trendovima. Iako je asocijacija na njenu karijeru moda, poznavaoci će se složiti da se stavralaštvo poznate voditeljke, osim garderobom, bavi i kvalitetom življenja. Snežana za "Hello!" odgovara na pitanja, koja su samo neznalice spremne da proglase manje važnim, te govori o burnom emotivnom periodu, koji je letos rezultirao razvodom.

Opsedaju li vas muškarci posle razvoda?

- Ne bih rekla da me opsedaju, ali mi ukazuju pažnju, što mi veoma prija. Istini za volju, opet sam u nemiloj situaciji, kao većina mojih singl-drugarica, da se rvem sa krhkim muškim egom i smešnim igrama sujete, glumatanjem nezainteresovanosti i drugim oblicima ponašanja, kojima prikrivaju nesigurnost. Interesuju me samo najbolji, znam da ih je malo, ali nigde ne žurim.

Nedavno se pisalo da je vaše srce osvojio jedan advokat.
- Kolege iz novina požurile su da mi što pre nađu neko mlado oružje i da se umesto mene revanširaju mom bivšem suprugu. Zamolila sam ih da ne objavljuju nagađanja, kako mi ne bi oterali onog pravog, koji se još nije pojavio.

Spremni ste za novu ljubav?
- Mislim da jesam. Posle duže vremena, uspela sam da se vratim sebi, da povratim senzualnost i samopouzdanje. Bilo bi lepo da se zaljubim, to mi se nije dogodilo već deset godina...

Ostatak intervjua sa Snežanom Dakić pročitajte u novom broju magazina “HELLO!” koji je u prodaji od ponedeljka 1. decembra 2014. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin