Eminem: Svojim izgledom izazvao brojna pitanja

Eminem: Svojim izgledom izazvao brojna pitanja

Autor: | 30/11/2014

0


Četrdesetdvogodišnji reper Maršal Brus Meters Treći, poznatiji kao Eminem, na dodeli nagrada "Innovator of The Year", magazina "Vol strit žurnal", u Njujorku, pojavio se ispijenog lica, što je pokrenulo spekulacije da ponovo koristi psihoaktivne supstance. Nije isključeno ni da se podvrgao plastičnoj hirurgiji. Crna garderoba, koju je odabrao za tu priliku, dodatno je istakla njegovo bledo, neprepoznatljivo lice, a pogled izgubljen u daljini odavao je utisak osobe koja ima problem sa bolešću zavisnosti.
Reper je u više navrata govorio o poroku koji ga je umalo koštao života. Prema sopstvenom priznanju, počeo je da se drogira 2002, na snimanju filma "Osam milja", da bi se tri godine kasnije podvrgao lečenju i napravio trogodišnju pauzu u karijeri.
U dokumentarnom filmu "Kako zaraditi prodajući drogu" Eminem je izjavio da je jednom zbog prevelike doze psihoaktivnih supstanci završio u bolnici i da su mu lekari jedva spasili život, pa su svi bili iznenađeni činjenicom da se vratio starom poroku.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin