Emeli Sande: Razvod od srednjoškolske ljubavi

Emeli Sande: Razvod od srednjoškolske ljubavi

Autor: | 28/11/2014

0

Pevačica Emeli Sande otkrila je da se razvodi od supruga, biologa Adama Gouragina, za koga se 2012. godine udala u Crnoj Gori. Njih dvoje su prethodno bili u vezi osam godina i pevačica je stalno isticala kako je sa njim počela da se zabavlja kada je imala sedamnaest i da je on njena prva i jedina ljubav. Zbog toga je vest o razvodu šokirala javnost, tim pre što se Emeli samo nekoliko dana pre nego što je otkrila da prolazi kroz životnu dramu pojavila na dodeli evropskih "MTV" nagrada.
- Znam da to niko neće razumeti, ali nešto mi je govorilo da ovo nije život kakav bi trebalo da živim. Ja sam se pretvarala da sam neko ko zapravo nisam. Ne mogu to da objasnim ni drugima, ni sebi, ali tako je - rekla je Sande, istakavši da su se ona i njen suprug udaljili jedno od drugoga, jer je ona stalno bila na turnejama, a on na svojim prirodnjačkim ekspedicijama.
Zanimljivo je da ona na bisti ima tetovažu na kojoj na srpskom piše "Volim te, Adame", pa se u svetskim medijima poslednjih dana polemiše o tome da li će odlučiti da je ukloni.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin