Otkrijte svoj idealan ten uz Vichy liniju pudera

Otkrijte svoj idealan ten uz Vichy liniju pudera

Autor: | 26/11/2014

0

Koža lica je dragocena, a menja se svakog dana. S obzirom na to da je posebno izložena spoljašnjim uticajima, nemojte zaboraviti da je svakodnevno hranite, štitite i jačate. Svaki tip kože može imati čist, gladak i blistav ten. Otkrijte Vichy pudere za lice, specijalno dizajnirane i prilagođene za svaki tip kože!
Vichy linija pudera posebno je formulisana kako bi odgovorila na potrebe svakog tipa kože. Svi puderi su prilagođeni osetljivoj koži, ispitani pod nadzorom dermatologa, nekomedogeni, hipoalergeni i obogaćeni termalnom vodom Vichy. Sadrže minerale izuzetno visoke čistoće, a njihova efikasnost klinički je dokazana.
Za postizanje idealnog tena bitno je odabrati adekvatan puder. Ako koža dođe u dodir sa formulom koja nije prilagođena fiziologiji i svojim potrebama, njen izgled može se promeniti, a to utiče na završni rezultat šminkanja. Samo pažljivo odabrani puder koji je u skladu s prirodom kože, otkriva svu njenu lepotu na potpuno pouzdan način. Kod izbora pudera moramo voditi računa o tipu kože (suva, masna, mešovita, normalna i osetljiva koža), ali i o godinama.
Vichy je ove godine za otkrivanje idealnog tena predstavio novu liniju Teint Ideal koja se sastoji od blistavog kremastog i tečnog pudera, kompaktnog pudera i bronzera u prahu.
Asortiman Vichy pudera upotpunjuju puderi Dermablend sa izuzetnim korektivnim prekrivanjem, Normaderm Teint za prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima i Liftactiv Flexilift Teint s efektom liftinga.

Za sve dame Vichy je pokrenuo i nagradnu igru "Moj idealan make-up" u kojoj mogu osvojiti vredne poklone.
Više informacija o načinu učešća i nagradama možete saznati na zvaničnoj Vichy stranici na društvenoj mreži Fejsbuk.

Saveti za idealan ten šminkerke Maje Radaković Stanišić

"Što je koža suvlja, bolje je birati laganije teksture jer takva koža nije sklona nepravilnostima pa nije potrebno jako prekrivanje, dok je za masnu kožu ispravan odabir puder gušće teksture. Kada birate nijansu pudera, najbolje je naneti malu količinu na dekolte i pri tome imajte na umu da je najbolja ona koja se „ne vidi“ i izgleda prirodno.

Pravilna i redovna nega je najbitniji korak za pripremu kože za nanošenje pudera: ne zaboravite na dnevnu rutinu čišćenja i nege sa proizvodima primerenim za Vaš tip kože”, kaže Maja Radaković Stanišić čije savete o šminkanju možete pročitati na Ideal Skin Blogu na www.vichy.rs.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: vichy