Elena Karaman Karić: Ponosna na glumački debi svog sina Luke

Elena Karaman Karić: Ponosna na glumački debi svog sina Luke

Autor: | 26/11/2014

0

Film "Sjene" u kome igra i mladi glumac Luka Mijatović, sin fudbalera Predraga Mijatovića i dizajnerke Elene Karaman Karić, premijerno je prikazan u utorak u Beogradu. Ponosna majka ovog uspešnog dvadesetdvogodišnjaka nakon premijere filma podelila je utiske na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.
- Veče puno ponosa.. Višeslojnog i sveobuhvatnog. Premijera filma "Sjene". Nisam sasvim sigurna da li bih se pre podičila time što sam imala mogućnost da kao nemi posmatrač budem deo magije koju su ovi mladi ljudi svojom umetnosšć iznedrili, ili time što sam pripadnik ovog anatemisanog naroda velikih ideja i vizionara, hrabrih i neukrotivih, buntovnih boraca za dostojanstvo. Srce mi je jos veće što je moje dete deo priče koja je noćas "podržavala" onu stvarnost koju su manipulatorski pokušali da otmu, preboje, unakarade i podmetnu da se kao o kamen sami o sebe spotaknemo. Večeras su nam je vratili nazad tešku, olovnu, ali dostojanstvenu.
Glavne uloge u ovom ostvarenju tumače Nikola RakočevićNebojša Glogovac i Aleksandar Radojčić, dok je lik istaknutog člana Mlade Bosne Nedeljka Čabrinovića dočarao naslednik fudbalskog reprezentativca Jugoslavije i poznate dizajnerke. Luka je već odigrao manje uloge u seriji "Selo gori, a baba se češlja" i u "Srpskom filmu", dok je jednu od značajnijih rola dobio i u komadu "Beogradska triologija" Biljane Srbljanović.

Inače, samo nekoliko dana ranije Elena je u društvu supruga Jugoslava Karića i sinova Matije Draškovića i Simona Karića proslavila svoju devojačku slavu.

Autor: Life Content

Foto: Elena Karaman Karić / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti