Goran Višnjić: Uživa u saradnji sa Hale Beri

Goran Višnjić: Uživa u saradnji sa Hale Beri

Autor: | 23/11/2014

0

Već prva epizoda serije „Seme života“, emitovana u julu, najavila je da će se ovaj naučnofantastični projekat sa elementima drame, u produkciji Stivena Spilberga, brzo naći na listi najgledanijih sa one strane Atlantika. Glavne uloge tumače „oskarovka“ Hale Beri i jedan od najtraženijih holivudskih glumaca koji potiče sa ovih prostora, Goran Višnjić. Lepa Hale igra astronautkinju koja se posle mnogo godina provedenih u svemiru vraća na Zemlju, dok je uloga njenog supruga naučnika pripala zgodnom Šibenčaninu.
- Čak i ako snimimo samo jednu sezonu ove serije, činjenica da sam upoznao Spilberga i da glumim pored Hale Beri velika je stvar. Ona je divna i pored nje naprosto uvek morate da se osećate lepo. Spada među retke ljude koji imaju moć da prenose dobro raspoloženje - hvali Višnjić svoju partnerku, a i ona o njemu ima visoko mišljenje.
- Velika sam obožavateljka Gorana Višnjića. Davno sam ga prvi put gledala i još tada sam znala da je veoma talentovan i da želim da radim s njim. Kod njega su pamet i snaga u savršenoj ravnoteži. Veoma je seksepilan i uverljiv u ulozi mog muža - kaže slavna glumica.
Serija „Seme života“ („Extant“) ekskluzivno se emituje na regionalnom striming servisu „Pickbox“.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još