Nevena Božović: Sa koleginicama glumi u predstavi o Crvenkapi

Nevena Božović: Sa koleginicama glumi u predstavi o Crvenkapi

Autor: | 22/11/2014

0

Pozorište Boško Buha priprema novu predstavu za decu „Crvenkapa“ u kojoj igraju i pevaju i nekadašnje učesnice takmičenja „Prvi glas Srbije“, Sara Jovanović, Nevena Božović, Mirna Radulović i Saška Jakovljević, a u ulozi Crvenkape našla se glumica Jelisaveta Karadžić. Ova predstava će biti malo drugačije od klasične priče o Crvenkapi, nešto modernija verzija.

- Crvenkapa u ovoj predstavi nije dobrica, kako smo do sada navikli, nego je jedan buntovnik, malo razmaženo dete koje bi sve da proba, sve da pipne, da čačka i iz inata, iz sukoba sa majkom i svetom, odlazi u šumu. I onda kad se tamo desi par nezgoda, ona doživi promenu i vrati se kao jedna dobra, odraslija devojčica - otkriva glumica Jelisaveta Karadžić za „TV Mondo“.

Značajne uloge imaju i mlade pevačice ,a kako je uopšte došlo do ove sardnje, otkriva Nevena Božović.

- Direktor pozorišta Manda je, ja mislim, prvi došao na tu ideju da mi budemo deo predstave, pre svega zbog pevanja pošto smo mi jedna vokalna podrška - izjavila je pevačica.

Inače, pored Jelisavete, Nevene, Sare, Mirne i Saške, u predstavi glume i Andrija Milošević, Lena Bogdanović i Ivan Mihailović.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin