Aca Lukas i Sonja Vuksanović: Žurka za pamćenje

Aca Lukas i Sonja Vuksanović: Žurka za pamćenje

Autor: | 19/11/2014

0

Pevač Aca Lukas prošlog ponedeljka proslavio je četrdeset šesti rođendan, o kome će se u porodici Vuksanović dugo pričati. Za razliku od prethodnih godina, kada je publika sa njim proslavljala rođendan na „najvećoj žurki na Balkanu“, ove godine je slavlje prošlo u nešto intimnijoj atmosferi. Prve čestitke Aca je primio na nastupu u Parizu, a potom je usledilo porodično slavlje u Dizeldorfu, gde žive roditelji njegove supruge Sonje. Ona mu je tom prilikom napravila tortu u obliku srca, a trogodišnja kćerka Viktorija otpevala mu je rođendansku pesmu „Divan dan“. Po dolasku u Beograd pevač nije ni slutio da pravo slavlje tek sledi. Uveren da ga supruga izvodi na romantičnu večeru, uputio se u Vilu „Jelena“ na Dedinju, gde ga je dočekalo veliko iznenađenje.

- Vešto je krila od mene šta su pripremili, a ja sam sve vreme mislio da idemo na večeru. Znao sam da mi nešto sprema, ali nisam mogao ni da zamislim da je u pitanju takva žurka. Otišli smo u restoran, ali smo bili u gornjem delu, u kome nije bilo nikoga. Rekli su mi da je u donjem delu navodno neka svadba, a kada smo se spustili u salu, video sam da su tu svi meni dragi ljudi. Bio sam u neverici, stvarno je bilo divno - oduševljeno opisuje Lukas, koga su brojni prijatelji, kolege, saradnici, ali i obožavaoci dočekali aplauzom i uz čestitke. Pevač nije mogao da se suzdrži od emotivnog šoka koji je doživeo, pa je u jednom trenutku i zaplakao, a potom je pred svima zahvalio svojoj supruzi, uz izjave ljubavi. Muzičaru nije silazio osmeh sa lica, a posebno se iznenadio što su na slavlju bili i njegovi najverniji obožavaoci.
- Dolazak mojih fanova na proslavu za mene je bilo jedno od najdražih iznenađenja. Mnogo sam se obradovao kada sam video sve te ljude koji dolaze na svaki moj nastup i koji su maltene svoj život posvetili meni, mojoj muzici i mom radu. To je nešto neopisivno - priča slavljenik, koji je od fanova dobio poseban rođendanski poklon.
- Dobio sam prelep sat, bilo je tu i nekih interesantnih knjiga, ali i jedan moj i Viktorijin portret, koji me je oduševio. Oni su zaista najbolji fanovi na svetu.

Pre nego što je gasio svećice na slavljeničkoj torti, Lukas je sebi i svojoj porodici poželeo dobro zdravlje, a u razgovoru za „Hello!“ otkriva da je pre nego što je te večeri izašao iz kuće imao ozbiljan problem.

- Imao sam dramatičan odlazak na slavljeničku večeru, na koju sam mislio da ne idem jer nisam imao šta da obučem. Sve mi je bilo malo. Mnogo sam se ugojio, dobio sam sigurno osam kilograma, što mi sada već predstavlja problem, jer nemam odgovarajuću garderobu. Moraću hitno da smanjim kilažu - kaže Lukas, koji se te večeri opredelio za crno-belu kombinaciju. U istim bojama bila je i slavljenička torta, koja je bila u obliku klavira, koju je za supruga odabrala Sonja. Atmosferu sa rođendana mogli su da vide i pratioci Acinog „Jutjub“ kanala, na kome je sve vreme emitovan video sadržaj sa lica mesta, kao i premijera video-spota nove duetske pesme sa Ivanom Selakov.
- To je bilo poluiznenađnje jer sam znao sam da će pesma te večeri biti postavljena na „Jutjubu“, ali nisam očekivao da će je pustiti na žurki. Prezadovoljan sam i pesmom i spotom - uveren je iskusni pevač, koji trenutno promoviše još jednu novu pesmu. U pitanju je treći po redu duet sa prijateljicom i koleginicom Ivanom Selakov, a pesmu je komponovao lično Lukas za pozorišnu predstavu „Ljubav u doba kokaina“.
- To je potpuno drugačija pesma od svega što sam do sada uradio. Reč je o vrlo interesantnoj i korisnoj numeri, jer ta priča ima vrlo jaku poruku, pre svega za omladinu - kaže pevač, koji je otvoreno progovorio o svojoj borbi protiv zavisnosti od narkotika i kockanja, zbog čega se, kaže, rado odazvao pozivu za saradnju na ovom projektu.

Piše: Deana Đukić, Life Content
Foto: Boško Karanović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin