Milica Mandić: Pripreme za put u Meksiko

Milica Mandić: Pripreme za put u Meksiko

Autor: | 18/11/2014

0

Naša olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić ovog vikenda putuje u Meksiko gde će se takmičiti na svetskom prtvenstvu. Poznata brineta nada se odličnom rezultatu, a sve svoje obaveze podredila je pripremama za put na američki kontinent. Ona ima razloga za optimizam, jer u poslednje vreme niže uspehe, pa je tako u oktobru na Gran Prix-u u Mančesteru osvojila prvo mesto.
Milica će u Meksiku provesti tri nedelje, a uprkos zahtevnom rasporedu obaveza, nada se da će bar malo imati vremena za turističke obilaske jer joj je ta zemlja, u koju je bila i prošle godine, veoma zanimljiva.
- U Meksiku ću provesti tri nedelje i jako mi je važno da postignem dobar rezultata, a nakon toga se vraćam u Srbiju i tada ću imati manje obaveza, a više slobodnog vremena - kaže uspešna sportistkinja za "Hello!".
Skromna šampionka u slobodno vreme voli da posećuje različite humanitarne zabave u prestonici, a nedavno je imala i "modni izlet" kada je učestvovala u reviji "Kontra stil". Nakon povratka iz Meksika, nju očekuje i proslava dvadeset i trećeg rođendana zbog čega je takođe uzbuđena.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Milica Mandić

Najnovije vesti