Ljiljana Blagojević: Porodica je osnov i suština života

Ljiljana Blagojević: Porodica je osnov i suština života

Autor: | 18/11/2014

0

Zbog obaveza u pozorištu i na fakultetu, glumica Ljiljana Blagojević ne provodi sa naslednicom onoliko vremena koliko bi volela. Ljiljana i Kalina Kovačević, majka i kćerka, koleginice su i drugarice.
- Kalina i ja smo koleginice u pozorištu pa svoju kćerku još i viđam. Od silnih poslova nikako ne mogu da nađem vremena za unuku Mionu - počinje razgovor glumica nakon što je sa kćerkom Kalinom pred punom salom Zvezdara teatra igrala u komediji „Bosin i Sokina“.
- Kalina je racionalna i samosvesna, odavno sam prestala da brinem kako će odigrati neku ulogu. Više nije tako mlada glumica. Zauzela je svoje mesto i odlično radi svoj posao, a to kao roditelju može samo da mi imponuje - nastavlja ponosno da priča glumica.
Dok je zdušno preporučivala da kompletne porodice dođu i pogledaju „rasnu komediju“ i odu kući nasmejani, Ljilja je ispričala da je pouka jasna i da je porodica osnov svega. Otkrila je da bi volela da joj Kalina podari još unuka. Kao najlepše trenutke u zrelom životnom dobu, izdvaja one koje provodi sa trogodišnjom unukom Mionom.
- Suština ove predstave jeste i suština života, da treba rađati decu. Nema za mene većeg uživanja od druženja sa mojom unukom. Daće bog da ih ima još. Žao mi je što zbog obaveza koje imam ne provodimo više vremena zajedno. Nedavno smo išle u pozorište, u dahu smo odgledale baletsku predstavu „Petar Pan“. Ja svoju porodicu prepoznajem u sceni iz predstave „Bosin i Sokina“ kada se pomeraju stvari u kući. Setim se odmah svoje majke koja pravi razmeštaj po mojoj kući, a i ja to pokušavam da radim kod Kaline pa me ona prekori pogledom - ispričala je Ljilja.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin