Danijela Buzurović: Suprug i ja vešto čuvamo svoju intimu

Danijela Buzurović: Suprug i ja vešto čuvamo svoju intimu

Autor: | 18/11/2014

0


Poslednje dve godine u životu Danijele Buzurović bile su u skladu sa nazivom emisije po kojoj je znamo - ekskluzivne. Nedugo posle izgovorenog sudbonosnog „da“ kolegi Stefanu Buzuroviću, na svet je stigao i sinčić Nestor. Lepe vesti mladog bračnog para dugo su bile tema mnogih magazina i tabloidnih emisija. Danijelino porodiljsko odsustvo je završeno, pa je došlo vreme da upravo ona, predstavlja najsvežije, najsočnije i najzanimljivije detalje iz života javnih ličnosti u „Ekskluzivu“ na Prvoj srpskoj televiziji.
- Pred prvi radni dan osećam se kao školarac prvog septembra. Ali priznajem, uželela sam se radnih obaveza i drugara. Nastavljam tamo gde sam stala i vraćam se u dobro uigranu ekipu. Naravno da nemam tremu, jer je to za mene poznat teren, ali se radujem novim izazovima koji mi predstoje - kaže za „Večernje novosti“ Danijela Buzurović.

Da li će, s obzirom na vaš povratak, biti nekih noviteta u emisiji?
- Ja sam novitet! Posle više od godinu dana vraćam se na male ekrane. Šalu na stranu, naravno da će biti i nekih noviteta. Navikli smo gledaoce da se „Ekskluziv“ menja iz godine u godinu, nema razloga da sada stagniramo.

Kojim danima ćemo vas gledati u ulozi voditeljke?

- Smenjivaćemo se moja draga koleginica Iva Smiljanić i ja. U „Ekskluzivu“ je nezahvalno govoriti o fiksnim danima. Naravno da ćemo imati šemu, ali se nikada ne zna koja će otići na neki filmski festival u Evropu ili koja će imati neki ekskluzivni intervju na drugom kraju sveta. Rasporedi su nam nepredvidivi, kao i posao.

Kako će se u sve vaše obaveze uklopiti i ona najvažnija - majčinstvo?
- Imamo veliku sreću da nemamo fiksno radno vreme ni suprug ni ja, tačnije nećemo biti u isto vreme na poslu. Neko od nas dvoje uvek će biti sa Nestorom, sve dok ne bude krenuo u vrtić. Sigurna sam da ćemo se dobro organizovati i da naš sin neće osetiti to što mama nije uvek pored njega.

Dugogodišnje TV iskustvo je za vama. Možemo li da vas očekujemo i u nekoj autorskoj emisiji?
- Sadašnjost, a rekla bih i budućnost televizije su veliki licencirani programi, pa mi prija da budem i samo voditelj. Volim televiziju i važno mi je da učestvujem u kvalitetnom programu, a da li ću biti i urednik, autor ili ne, manje mi je važno. Bar za sada!

Vaš suprug Stefan voditelj je emisije „Tačno 9“ i kao par intrigirate javnost. Da li je teško baviti se životom poznatih, kada drugi podjednako žele da se bave vašim?

- To su dve potpuno odvojene stvari. Mi se trudimo da čuvamo svoju intimu, a sa druge strane ipak smo i poznate ličnosti, pa doziramo izlaske u javnost onoliko koliko smatramo da je primereno.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti