Ivon Jafali: Povratak na posao posle oporavka

Ivon Jafali: Povratak na posao posle oporavka

Autor: | 12/11/2014

0

Posle kraće pauze, novinarka „Studija B“ Ivon Jafali vratila se na male ekrane, a ovog puta vodiće emisiju „Od petka do petka sa Ivon“, koja će se baviti aktuelnim događajima iz kulture. Razlog zbog koga je ove jeseni nešto kasnije počela da radi su polipi na glasnim žicama, koje je trebalo da operiše, ali je uspela da svoj zdravstveni problem reši uz pomoć tretmana koji su osmislili ruski naučnici, u kome se koriste dostignuća iz fizike.
- Odlučila sam da ne idem na operaciju jer je bilo bezbolnije da zdravstveni problem rešim uz pomoć terapija mada je oporavak zbog toga nešto duže trajao - kaže poznata Beograđanka, veoma srećna što je uspela da se oslobodi problema sa glasnim žicama, koji je uticao na njen rad. Ona je uzbuđena zbog početka još jedne sezone na televiziji:
- Baš kao što sam to radila u emisiji „Još uvek budni“ i ovog puta ću se baviti događajima iz oblasti kulture, jer smatram da je neophodno da Beograđani budu upućeni u dešavanja u našem gradu. U studiju ću ugostiti aktere aktuelnih događaja, a uzbuđena sam što će među njima u jednoj od narednih emisija biti i ministar kulture Ivan Tasovac, koji do sada nije davao intervjue.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još