Ana Nikolić: Na slavlju poželela da postane majka

Ana Nikolić: Na slavlju poželela da postane majka

Autor: | 11/11/2014

0

Pevačica Ana Nikolić, koja svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, nedavno je imala više razloga da se raduje: kupila je luksuzni stan u naselju Voždovac, proslavila je trideset šesti rođendan, kao i krsnu slavu „Svetu Petku“. Popularna brineta je tom prilikom okupila porodicu, najbliže prijatelje i kolege sa estrade i u jednom beogradskom restoranu priredila slavlje.
Za magazin „Hello!“ intrigantna pevačica govori kako je izgledala zakasnela rođendanska žurka i šta je sebi tom prilikom poželela:
- Moj rođendan je bio 27. septembra, ali sam tog dana zbog poslovnih obaveza bila u Hrvatskoj. Zato sam rešila da ga proslavim uz drage ljude na dan krsne slave, „Svete Petke“. Sa članovima porodice upriličila sam večeru za najbliže i to je bilo predivno veče. Bilo je oko četrdeset gostiju, a za mene ne postoji ništa lepše nego kada sam okružena ljudima koji mi ulivaju pozitivnu energiju. To je zapravo ono što me čini srećnom.
Pevačica, koja je oduvek intrigirala javnost svojim ljubavnim životom, otkrila je da trenutno nema partnera i da joj je rođendanska želja bila da nađe muškarca sa kojim će ići kroz život:.
- Nemam dečka i poželela sam sebi da mi se desi prava ljubav, jer kao većina žena želim da se udam i da stvorim porodicu. Mislim da sam dovoljno zrela za to. Pored toga, želja mi je da moja karijera nastavi da ide uzlaznom putanjom. Uskoro se useljavam u novi stan koji sam opremila po svojoj meri. Mislim da mi sada osim ljubavi ništa ne fali.
Ana će uskoro snimiti novu pesmu za koju će uraditi i spot, a da bi njena publika u potpunosti bila zadovoljna, što je pevačicin najvažniji cilj, svakodnevno trenira kako bi svoju liniju dovela do savršenstva.

Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti