Vlado Georgiev: Za novosadsku publiku spremam nešto neočekivano

Vlado Georgiev: Za novosadsku publiku spremam nešto neočekivano

Autor: | 09/11/2014

0

Poznati muzičar Vlado Georgiev odlučio je da stane na ludi kamen.

- Ženio bih se čim pre! Prvom prilikom i jednostavno ne mogu da dočekam taj dan - rekao je kroz smeh Georgiev.

Pevač je iskren i kaže i da ga majka sve češće pita kada će se oženiti i nagovara ga da to bude čim pre. Ono što je sigurno jeste da  se ženidba neće desiti pre koncerta u Novom Sadu 21. novembra.

- Pripremili smo nešto novo za koncert 21. novembra u Spensu, ali ne smem da otkrivam šta. Šou će biti sličan onom koji sam imao u Areni. Spens je odličan koncertni prostor i napravićemo pravu žurku - kaže pevač.

Inače, crnogorski kantautor je nedavno bio na meti pažnje javnosti i zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Tako su svi imali priliku da prate njegov „sukob“ s Parking servisom. On je vrlo oštro na Tviteru izrazio svoje nezadovoljstvo jer mu je pauk odneo automobil.

- Desilo se da sam stao bukvalno na pet minuta da platim neki račun, ali nažalost, „Parking servis“ vreba i trudi se da nam čini život što težim i gorim. Došao sam kod njih i rekao im: „Vratite mi auto koji ste mi ukrali“, a oni su mi rekli da hoće ako platim troškove odnošenja. To je totalna katastrofa, ali u slučaju ove zemlje vrlo legitimna - kaže Georgiev .

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Vlado Georgiev